İspanya'da Enes Ünal fırtınası! Yeni hocası Quique Sanchez yönetiminde 14 maçta 9 gol attı

İspanya’da Enes Ünal fırtınası esiyor… Milli oyuncu, Getafe’nin Levante'yi ağırladığı maçta ilk 30 dakikada 2 gol birden atarak müthiş bir performans sergiledi. Eski hocası Michel ile 8 maçta gol atamayan Enes Ünal, yeni hocası Quique Sanchez'in yönetiminde ise 14 maçta 9 gol attı.

Giriş Tarihi 05 Şubat 2022, 12:00 Güncelleme 05 Şubat 2022, 12:37
İspanya’da Enes Ünal fırtınası! Yeni hocası Quique Sanchez yönetiminde 14 maçta 9 gol attı

İÇİNDEKİLER

İspanya'da Enes Ünal fırtınası esiyor… Milli oyuncu, Getafe'nin Levante'yi ağırladığı maçta ilk 30 dakikada 2 gol birden atarak müthiş bir performans sergiledi.

Tecrübeli oyunu, Getafe forması ile çıktığı son 14 maçta 9 gol atarak büyük beğeni topladı. Yıldız oyuncu müthiş performansıyla kendisini tribünlerde izleyen A Milli Takım hocası Stefan Kuntz'un da gözüne girmeyi başardı.

La Liga'daki en yüksek skorlu sezonuna giren Enes Ünal'a İspanyol medyası övgüler yağdırdı. Golcü futbolcunun performansının artmasına dikkat çekildi.

Enes Ünal ile ilgili ilginç bir istatistik dikkat çekiyor. Milli oyuncu, Getafe'de ilk 8 haftada gol atmayı başaramadı. O zaman İspanyol ekibini Michel çalıştırıyordu.

Göreve Quique Sanchez geldikten sonra ise Enes Ünal küllerinden doğdu… İlk 8 haftada sıfır çeken yıldız futbolcu sonraki 14 haftada ise 9 gol buldu. Enes Ünal'ın formunun son haftalarda yükselmesi, "İşte hoca farkı" dedirtti.