Mostafa Mohamed Galatasaray'a dönecek! Flaş neden

Süper Lig’de liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, yarın kümede kalma savaşı veren İstanbulspor ile kozlarını paylaşacak. Sarı-Kırmızılılar, kritik maçı kazanarak hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyor. Cimbom, zirve yarışını sürdürürken transferde de önemli gelişmeler yaşanıyor. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 15 Mayıs 2023, 13:52 Güncelleme 15 Mayıs 2023, 13:52
Mostafa Mohamed Galatasaray’a dönecek! Flaş neden

İÇİNDEKİLER

Sarı-Kırmızılılar, gelecek sezon için birçok yıldızla görüşmelerini sürdürüyor. Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, tıpkı bu sezon olduğu gibi gelecek sezon için de flaş transferlere imza atarak taraftara bayram yaşatmayı planlıyor. Cimbom'un transfer listesinde birbirinden ünlü yıldızlar yer alıyor.

WOLFSBURG'UN GÖZÜ BOEY'DA

Transferde önemli isimlerle temaslarını sürdüren Galatasaray'ın kadrosunda bulunan yıldızlara Avrupa'nın önemli takımlarından teklifler gelmeye devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk ile büyük bir ivme yakalayan Sacha Boey, Almanlar'ın radarında… Bundesliga'nın köklü kulüplerinden Wolfsburg, Fransız yıldızı kadrosuna katmak için büyük uğraş veriyor.

LEVERKUSEN DE NELSSON'U İSTİYOR

Sevilla ve Atalanta gibi takımların radarında olan Danimarkalı stoper Victor Nelsson'u da Almanlar istiyor. Bayer Leverkusen Teknik Direktörü Xabi Alonso'nun transfer listesinin başında Danimarkalı stoper Victor Nelsson yer alıyor. Leverkusen sezon sonunda Galatasaray'ın kapısını çalacak ve yıldız oyuncuya resmi teklifini yapacak.

MOHAMED OYNAMAK İSTEMEDİ

Galatasaray'ın sezon başında Fransız ekibi Nantes'a satın alma opsiyonuyla kiraladığı Mostafa Mohamed ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Fransa Ligi'nde kalma mücadelesi veren Nantes'ın golcüsü Mostafa Mohamed, Toulouse maçında forma giymek istemedi.

LGBT SEMBOLLÜ FORMAYI GİYMEDİ

Mısırlı golcü, LGBT sembolü olan formayı giymeyi reddettiği için Toulouse maçının kadrosunda yer almadı. Nantes'ta bu sezon toplam 49 maçta süre alan Mostafa Mohamed, 11 gol attı ve 5 asist yaptı.

İNANÇLARIM GEREĞİ MÜMKÜN DEĞİLDİ

Mısırlı golcü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kökenlerim, kültürüm, inanç ve inançlarımın önemi nedeniyle bu kampanyaya katılmam mümkün değildi. Umarım kararıma saygı duyulur, bu konuda tartışmamak ve herkese saygı gösterilmesini dilerim" ifadelerini kullandı.

SATIN ALMA OPSİYONU 5.7 MİLYON EURO

Bonservisi Galatasaray'da olan Mohamed, sezon başı 250 bin euro bedelle Nantes'e kiralık olarak imza atmıştı. Galatasaray ve Nantes arasında yapılan anlaşmaya göre Nantes, 23 Haziran tarihine kadar 5 milyon 750 bin euro ödemesi halinde Mohamed'in bonservisine sahip olabilecekti.

GALATASARAY'A GERİ DÖNECEK

Nantes yaşanan kriz sonrası Mostafa Mohamed'in bonservisini almaktan vazgeçti. Tecrübeli golcü sezon sonunda Galatasaray'a geri dönecek. Sarı-Kırmızılılar, 25 yaşındaki oyuncunun satışıyla birlikte önemli bir gelir elde etmeyi planlıyordu. Mohamed'in Galatasaray ile olan sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor.