Alman ekibi Fenerbahçe'nin genç yıldızını istiyor!

Son dakika transfer haberleri… Süper Lig ve Konferans Ligi’nde yoluna emin adımlarla devam eden Fenerbahçe’de yıldız futbolcular, Avrupa’nın önemli takımlarının takibinde… Fenerbahçe’nin 24 yaşındaki orta saha oyuncusu için Alman ekibi ısrarını sürdürüyor. İşte detaylar…

Giriş Tarihi 26 Eylül 2023, 14:19 Güncelleme 26 Eylül 2023, 14:23
Alman ekibi Fenerbahçe’nin genç yıldızını istiyor!

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de Perşembe günü Rams Başakşehir ile erteleme maçında karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe, teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde elde ettiği başarılı sonuçlarla dikkat çekiyor. Sarı-Lacivertliler bu sezon oynadığı 12 resmi maçtan da galibiyetle ayrılmayı başardı.

3 MAÇTA KALESİNİ GOLE KAPATTI
Süper Lig'de sezonun ilk maçında Gaziantep FK'yı 2-1 mağlup eden Fenerbahçe, sonrasında Samsunspor'u 2-0, Ankaragücü'nü 1-0, Antalyaspor'u 3-2 ve Alanyaspor'u 1-0 mağlup etti. 3 maçta kalesini gole kapatan İsmail Kartal'ın öğrencileri, rakip fileleri ise 9 kez havalandırdı.

AVRUPA'DA 7 MAÇTA 24 GOL ATTI
Konferans Ligi'nde de başarılı grafiğini sürdüren Fenerbahçe, elemelerde 6 maçta 6 galibiyet aldı. 21 gol atıp, sadece 2 gol yedi. Konferans Ligi H Grubu'ndaki ilk maçında ise sahasında Danimarka temsilcisi Nordsjaelland'ı 3-1'lik skorla geçmeyi başardı.

HEDEF HASRETE SON VERMEK
14 sezon sonra Süper Lig'de ilk 5 maçını kazanan Sarı Kanarya, tarihinde bunu 3. kez başardı. Fenerbahçe bu başarıyı 1964-1965 ve 2009-2010 sezonlarında yakalamıştı. Lige muhteşem bir başlangıç yapan Sarı-Lacivertliler uzun süren şampiyonluk hasretine bu sezon son vermek istiyor.

LEVERKUSEN İSMAİL'İN PEŞİNDE
Fenerbahçeli futbolcuların performansı Avrupa'nın önemli kulüplerinin de ilgisini çekmeye devam ediyor. Bayer Leverkusen, Kanarya'nın orta sahadaki etkili isimlerinden İsmail Yüksek'in peşini bırakmıyor. Almanlar yaz transfer sezonunda da yıldız oyuncu için hamle yapmış ancak yönetim transferine izin vermemişti.

SON 3 MAÇTA YAKINDAN TAKİP ETTİLER
Leverkusen'in İsmail Yüksek'in görev aldığı, Ankaragücü, Nordsjaelland ve Alanyaspor maçlarına gözlemci gönderdiği ortaya çıktı. Leverkusen'in gözlemcilerinin sezon boyunca genç ismi markaja alacağı öğrenildi.

65 BİN EURO'YA TRANSFER EDİLDİ
Alman ekibi yıldız oyuncuyu kadroya katmakta oldukça kararlı. Leverkusen'in kış transfer sezonu ya da sezon sonunda bir kez daha Fenerbahçe'nin kapısını çalması bekleniyor. Teknik direktör İsmail Kartal ile performansı daha da artan İsmail Yüksek, 2020 yılında Gölcükspor'dan 65 bin Euro'ya transfer edilmişti.

11 MAÇTA 1 GOL, 1 ASİST ÜRETTİ
Güncel piyasa değeri 4 milyon Euro olan milli oyuncunun sözleşmesi 2027 yılında sona eriyor. Bu sezon 4 Süper Lig, 7 Konferans Ligi maçı olmak üzere 11 karşılaşmada görev alan İsmail Yüksek'in 1 gol ve 1 asisti bulunuyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN