Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor

Deneyimli teknik adam Abdullah Avcı, Alanyaspor maçını da kazanarak şampiyonluk sezonu sonrası ve ilk kez 4 maçlık bir galibiyet serisi yakalamak istiyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Mart 2024 Güncelleme 04 Mart 2024, 07:01
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor, ligdeki iyi gidişatını bugün Alanyaspor ile oynayacağı maçla sürdürmek istiyor. Üst üste yaşanan kayıpların ardından ligde oynadığı son 3 karşılaşmadan da gol yemeden galibiyetle ayrılan Bordo-Mavililer, Alanyaspor deplasmanıyla bu seriyi 4'e çıkartmak istiyor.



Trabzonspor, en son 2021- 22 sezonun 23 ile 27. Haftaları arasında yani 740 gün önce 5 maçlık bir galibiyet serisi yakalamıştı. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde yakalanan bu galibiyet serisinden sonra Trabzonspor, yine Avcı yönetiminde ikinci bir galibiyet serisine ulaşmak istiyor.

Oyuncularına bu tarz istatistiklerin önemli olmadığını önemli olanın oyun planına sadık kalmanın ve kazanma alışkanlığını sürdürmek olduğunu belirten Avcı, takımın deplasman maçlarındaki galibiyet serisini de artırmayı hedefliyor.



FIRTINA ALANYA ÖNÜNDE
Trabzonspor, Süper Lig'in 28. haftasında bugün saat 20.00'de Alanyaspor'a konuk olacak. Süper Lig'de 3, Türkiye Kupası'nda ise 2 olmak üzere son 5 maçını kazanan ve 4 maçtır kalesini gole kapatan Fırtına, Fatih Tekke yönetimindeki Alanya karşısında kayıp yaşamak istemiyor. Trabzonspor'da Onuachu, Orsic ve Hüseyin forma giyemeyecek.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN