Trabzonspor'dan derbide çıkan olaylarla ilgili açıklamalar peş peşe geldi: "Sizi unuttuğumuzu sanmayın, bizde kimsenin hesabı kalmaz"

Son dakika haberi! Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor - Fenerbahçe maçında yaşanan olaylarla ilgili yazılı açıklama yaptı. Doğan, "Hiç kimse ya da herhangi bir kurum Trabzon şehrini, Trabzonspor Kulübü’nü ve Trabzonspor’un şerefli taraftarını dünkü olayların önüne meze etmeye kalkışmasın! Buna asla izin vermeyeceğimizi hatırlatmakta fayda görüyoruz." ifadelerini kullandı. Doğan'ın açıklamalarının ardından Trabzonspor Kulübü, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe ile yapılan maçta faul beklentilerini içeren bir video paylaşımında bulundu. Paylaşımda, "Sizi unuttuğumuzu sanmayın, bizde kimsenin hesabı kalmaz" ifadeleri kullanıldı.

Giriş Tarihi 18 Mart 2024, 20:57 Güncelleme 18 Mart 2024, 23:07
Trabzonspor’dan derbide çıkan olaylarla ilgili açıklamalar peş peşe geldi: Sizi unuttuğumuzu sanmayın, bizde kimsenin hesabı kalmaz

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Fenerbahçe ile yaptıkları maçtaki olaylara ilişkin açıklamada bulundu.

Doğan, yaptığı yazılı açıklamada, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe maçında yaşanan olaylara ilişkin yaşanan sürecin yönetim kurulu olarak dikkatli bir şekilde takip edildiğini belirtti.

Kulübün, Türkiye Futbol Federasyonunun yapacağı disiplin sevklerinden sonra detaylı açıklamada bulunacağını vurgulayan Doğan, "Şunun gayet iyi şekilde bilinmesini isteriz ki hiç kimse ya da herhangi bir kurum Trabzon şehrini, Trabzonspor Kulübünü ve Trabzonspor'un şerefli taraftarını dünkü olayların önüne meze etmeye kalkışmasın. Buna asla izin vermeyeceğimizi hatırlatmakta fayda görüyoruz." ifadesini kullandı.

SİZİ UNUTTUĞUMUZU SANMAYIN! BİZDE KİMSENİN HESABI KALMAZ!

Doğan'ın açıklamalarının ardından Trabzonspor Kulübü, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe ile yapılan maçta faul beklentilerini içeren bir video paylaşımında bulundu.

Bordo-mavili kulübün, sosyal paylaşım sitesi X'de yer verdiği videoda, dün Fenerbahçe ile oynanan maçtaki bazı pozisyonlara yer verildi.

İkili mücadeleler ve maçın hakemi Halil Umut Meler'in de yer aldığı video, "Sizi unuttuğumuzu sanmayın, bizde kimsenin hesabı kalmaz" başlığı ile paylaşıldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN