Galatasaray 'Hatay' yapmadı! Fark 5'e çıktı

Süper Lig'de heyecan 31. hafta maçlarıyla devam etti. Lider Galatasaray sahasında Hatayspor'u konuk ederken 3 puana ulaşmayı başardı. Aslan bu sonucun ardından Fenerbahçe ile olan puan farkını maç fazlasıyla 5'e çıkarttı ve haftayı lider tamamlamayı garantiledi. İşte maçta yaşananlar...

Giriş Tarihi 02 Nisan 2024, 19:12 Güncelleme 02 Nisan 2024, 22:31
Galatasaray ’Hatay’ yapmadı! Fark 5’e çıktı

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de heyecan 31. hafta maçlarıyla devam etti. Lider Galatasaray sahasında Hatayspor'u konuk etti.



Sarı kırmızılılar, Mauro Icardi'nin 12. dakikada attığı golle mücadeleden 1-0 galip ayrıldı.

Bu sonucun ardından Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe ile olan puan farkını 5'e yükseltti. Sarı lacivertliler 31. hafta maçında sahasında Adana Demirspor ile karşılaşacak.


ICARDI GOLLERE DEVAM ETTİ
Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi, gollerine bu maçta da devam etti. Kasımpaşa maçında 2 golle galibiyette önemli rol oynayan Arjantinli, Hatayspor maçını da boş geçmedi.


HATAY VAR'A TAKILDI
Mücadelenin ikinci yarısında Hatayspor skoru eşitleyen golü buldu. Ancak uzun süren inceleme sonucunda pozisyonun ofsayt olduğuna karar verildi.



BU KEZ SÜRPRİZ YOK
31 haftası geride kalan Süper Lig'de Galatasaray tek yenilgisini Hatayspor karşısında almıştı. Volkan Demirel'in öğrencileri Rams Park'ta puana yaklaşsa da sahadan üzgün ayrıldı.


MUSLERA'YA PLAKET
Galatasaray'ın efsane futbolcuları arasına adını yazdıran Fernando Muslera, 500. maçına çıktı.

Karşılaşma öncesinde başkan Dursun Özbek, Uruguaylı eldiven Muslera'ya plaket verdi.



ZIYECH 11'DE
Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk maçın 11'inde sürprize imza attı. Tecrübeli teknik adan uzun bir aranın ardından Faslı yıldız Hakim Ziyech'e forma verdi. Ziyech, ikinci yarıda yerini Kaan Ayhan'a bıraktı.



SIRADA DERBİ VAR
Gelecek hafta Süper Lig'e verilecek arada Galatasaray, pazar günü ezeli rakibi Fenerbahçe ile Süper Kupa maçında karşı karşıya gelecek.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN