Fatura İsmail Kartal'a kesildi! 9.8 milyon Euro kazandı 2 milyon Euro'dan oldu! Fenerbahçe'nin teknik adamına tepkiler çığ gibi...

Tarihinin en pahalı, en güçlü ve en alternatifli kadrosuyla yola çıkan Fenerbahçe’de Konferans Ligi’ndeki hüsranın faturası İsmail Kartal’a çıkartıldı. Yönetim içinde, tecrübeli hocanın kararlarına çok ciddi anlamla tepkiler oluşurken, taraftarlar da sosyal medyada sert ifadelerle isyan bayrağı açtı.

Giriş Tarihi 20 Nisan 2024, 07:02 Güncelleme 20 Nisan 2024, 07:05
Fatura İsmail Kartal’a kesildi! 9.8 milyon Euro kazandı 2 milyon Euro’dan oldu! Fenerbahçe’nin teknik adamına tepkiler çığ gibi...

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe, sezona flaş transferlerle girmiş ve 58 milyon Euro'luk harcama yapmıştı.

Teknik direktör İsmail Kartal, Sarı-Lacivertliler'in en pahalı ve en güçlü kadrosuyla yola çıktı. 4 kupa hedefiyle sezona start veren Fenerbahçe, Türkiye Kupası ve Süper Kupa'dan sonra Konferans Ligi'ne de veda etmek zorunda kaldı.

İsmail Kartal'ın oynattığı futbol ve tercihleri ise büyük tartışma yarattı.

Yönetim içinde, tecrübeli hocanın karar ve tercihlerine ciddi anlamla tepkiler oluşurken, taraftarlar da sosyal medyada sert ifadelerle isyan bayrağı açtı.

DEĞİŞİKLİKLERİ OLAY OLDU
Özellikle
son oynanan Olympiakos maçında İsmail Kartal'ın oyuncu değişiklikleri çok tartışıldı. Fred ve İrfan Can'ı kenara alması taraftarı hayli kızdırırken sosyal medyada Kartal paylaşımları kısa sürede gündem oldu.

Tecrübeli hoca, Olympiakos ile oynanan ilk maçta da kadro tercihi nedeniyle çok sert eleştirilmişti. Fred ve İsmail Yüksek maça yedek başlamış ve Olympiakos 3-0'ı yakalamıştı. 62'de İsmail ve Fred oyuna girdikten sonra Fenerbahçe iki gol bulmuştu.

9.8 MİLYON EURO KAZANDI 2 MİLYON EURO'DAN OLDU
F.Bahçe, Konferans Ligi'nde yarı finalin kapısından dönünce Avrupa arenasından kasasına giren para 9.8 milyon Euro'da kaldı. Sarı-lacivertliler yarı finale kalsaydı 2 milyon Euro'yu daha kasasına koyacaktı.

İsmail Kartal bu sezon 52 maçta görev aldı. 40 galibiyet elde ederken 2.4 puan ortalaması tutturdu. Kartal'lı Fenerbahçe bu sezon 7 maç kaybetti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN