Hatayspor'da Volkan Demirel dönemi sona erdi!

Trendyol Süper Lig'de bir teknik direktör ayrılığı daha yaşandı. Hatayspor, antrenörü Volkan Demirel ile yolların ayrıldığını duyurarak kendisine teşekkür etti.

Giriş Tarihi 03 Mayıs 2024, 16:28 Güncelleme 03 Mayıs 2024, 17:55
Hatayspor’da Volkan Demirel dönemi sona erdi!

İÇİNDEKİLER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Hatayspor, Teknik Direktör Volkan Demirel ile yollarının ayrıldığını duyurdu. Bordo beyazlılar resmi hesaplarından açıklamada bulunarak şu ifadeleri kullandı;

Teknik direktörümüz Volkan Demirel ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. 6 Şubat günü yaşadığımız deprem felaketinden bu yana kulübümüz ve şehrimiz için hiç düşünmeden ve yorulmadan çalışan, takımımızın 2023-2024 Trendyol Süper Lig sezonunda mücadele etmesi için depremden hemen sonra her türlü çalışmayı titizlikle yöneten Volkan Demirel hocamıza ve ekibine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyor, bundan sonraki kariyerlerinde sonsuz başarılar diliyoruz. Volkan Demirel her zaman şehrimizin ve kulübümüzün bir değeri olarak kalacaktır.

55 MAÇA ÇIKTI

2022 yılının eylül ayında Hatayspor ile anlaşan Volkan Demirel, 55 karşılaşmada takımını yönetti. Bu sezon 38 karşılaşmada 7 galibiyet, 12 beraberlik ve 15 mağlubiyet elde eden genç teknik adam, ligde 0.97, kupada ise 2.25 puan ortalaması tutturdu. Akdeniz ekibi şu anda 33 puanla 18'inci basamakta bulunuyor.