Süper Lig'de Sacha Boey'in bonservisini geride bırakacak transfer hamlesi! Yıldız oyuncu sezon sonu yolcu...

Devre arasında Galatasaray'dan Bayern Münih'e rekor ücretle transfer olan Sacha Boey'i geçecek bir hamle daha geliyor. Süper Lig'in yıldız ismi bu bonservis bedelini geride bırakarak Avrupa'nın yolunu tutmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Giriş Tarihi 03 Mayıs 2024, 17:03 Güncelleme 03 Mayıs 2024, 17:04
Süper Lig’de Sacha Boey’in bonservisini geride bırakacak transfer hamlesi! Yıldız oyuncu sezon sonu yolcu...

İÇİNDEKİLER

Bu sezon önemli takviyeler yaparak Süper Lig'de mücadele eden dört büyük takımlar, birbirinden yıldız isimleri de göndererek veya vitrine çıkararak adından bahsettirmeyi başardı. Fenerbahçe ve Galatasaray'dan başta olmak üzere çok sayıda oyuncunun Avrupa'ya transfer yapmasına kesin gözle bakılıyor. Beşiktaş'tan ise Semih Kılıçsoy en yakın futbolcu konumunda. Genç yıldızın peşindeki takımlar kendisine imza attırmak adına adeta yarış içerisinde. Detaylar haberimizde yer alıyor.

Semih Kılıçsoy ligde 10 gol kaydettiSemih Kılıçsoy ligde 10 gol kaydetti

BOEY 30 MİLYON EUROYA GİTTİ

Fransa'dan geldikten sonra bir ara kaybolmaya doğru gidişat çizse de toparlanan ve adını takımın bankoları arasına yazdıran Sacha Boey, Galatasaray ve Süper Lig rekorunu kırarak Bayern'in yolunu tuttu. Fransız sağ bek 30 milyon euro net bonservis bedeli ve şarta bağlı olmak üzere 5 milyon euro bonusla Bavyera ekibine imza attı. Ancak yaşanan transfer gelişmesi sonrasında bu rekor da geride kalabilir. Bunu başarabilecek isimler arasında Semih Kılıçsoy da var. Talipleri de giderek artıyor.

Semih Kılıçsoy 2024'e damga vuran genç forvetler arasında yer alıyorSemih Kılıçsoy 2024'e damga vuran genç forvetler arasında yer alıyor

KARTAL RİZE'Yİ AĞIRLAYACAK

Trendyol Süper Lig'in 35'inci haftasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak Beşilktaş, Avrupa hedefini gerçekleştirebilmek adına çıkacağı sınavda rakibini yenip 3 puanla sahadan ayrılmak amacında. Zorlu mücadele öncesinde Fenerbahçe müsabakasında sakatlanan Gedson Fernandes'in alt baldır arka adalesinde gerilme ve kanama saptandığını açıkladı.

İNGİLTERE'DEN TALİBİ VAR

Attığı gollerle 2024'te en çok gol atan isimler arasına adını yazdıran Semih Kılıçsoy, birçok takımı da peşine taktı. Nuri Şahin referansı ile Dortmund'un ilgilendiği başarılı forvet için Stuttgart da devrede ancak en flaş iddia ise İngiltere'den geldi. İngiliz basınından Caught Offside'ın haberine göre; Premier Lig ekiplerinden West Ham United, Michail Antonio'nun ilerleyen yaşı nedeniyle forvet arayışlarına başladı. Londra ekibi West Ham United'ın hücum hattına genç bir oyuncuyu dahil etmek istediği ve Semih Kılıçsoy'un da bu doğrultuda transfer listesine alındığı yazıldı.

REKOR KIRABİLİR

Semih Kılıçsoy için sıradaki takımlardan biri olan bordo mavililer, Beşiktaş'a 30 milyon euro önerecek. Siyah beyazlıların bu seviyeyi daha da yukarı çekebilmek adına görüşmelerde bulunacağı ve rekoru eline geçirebilmek için bu adımı atacağı öğrenildi. Semih de kariyerini Avrupa'da sürdürmeye sıcak bakıyor.