Yalnız Kurt dizisinde teröristbaşı FETÖ'nün ipliği pazara çıkıyor! İlkokul mezunu cahil bir adam nasıl kandırdı bunca insanı?

Başrollerini Cihan Ünal, Damla Colbay, Hasan Denizyaran, Polat Bilgin ve Murat Han'ın paylaştığı, Türkiye'nin yakın tarihine ışık tutacak olan Yalnız Kurt, ikinci bölümüyle izleyicileri yine ekran başına dizdi. Dizinin nefes kesen ikinci bölümünde teröristbaşı FETÖ'nün ipliği pazara çıktı. Teröristbaşının 'Fettah Dahhak' olarak adlandırıldığı sahnede "İlkokul mezunu cahil bir adam nasıl kandırdı bunca insanı?" sözleri damga vurdu.

Giriş Tarihi 04 Şubat 2022, 23:33 Güncelleme 04 Şubat 2022, 23:44
Yalnız Kurt dizisinde teröristbaşı FETÖ’nün ipliği pazara çıkıyor! İlkokul mezunu cahil bir adam nasıl kandırdı bunca insanı?

İÇİNDEKİLER

Başrollerini Cihan Ünal, Damla Colbay, Hasan Denizyaran, Polat Bilgin ve Murat Han'ın paylaştığı, Türkiye'nin yakın tarihine ışık tutacak olan Yalnız Kurt, ikinci bölümüyle izleyicileri yine ekran başına dizdi.

Dizinin nefes kesen ikinci bölümünde teröristbaşı FETÖ'nün ipliği pazara çıktı. Teröristbaşının 'Fettah Dahhak' olarak adlandırıldığı sahnede "İlkokul mezunu cahil bir adam nasıl kandırdı bunca insanı?" sözleri damga vurdu.

YETİMHANEDE BİR SINAV YAPTILAR


Altay "Bu Fettahçılar geldi yetimhaneye, bir sınav yaptılar. Benimle beraber yüksek puan alan 10-15 çocuğu ayırıp bir sınav daha yaptılar. Sonra bir tip geldi. Kardeşim seni Amerika'ya göndereceğiz okuyup büyük adam olacaksın. Bunun üzerine ben oradan kaçtı" dedi.

CAHİL BİR ADAM NASIL KANDIRDI BUNCA İNSANI?
Altay, Fettahçılar'ın hain planlarını anlattıktan sonra Kumandan Davut'a İlkokul mezunu cahil bir adam nasıl kandırdı bunca insanı? diye sorarak Fettahçılar'ın yapılanmasına dikkat çekti.

SAKIN O ALDATICI ŞEYTAN SİZİ ALLAH ADIYLA KANDIRMASIN
Kumandan Davut ise "Fatır Suresi 5. Ayet'te 'Sakın o aldatıcı şeytan sizi Allah adıyla kandırmasın' der. Allah adıyla kandırdı evlat. Askeriye, emniyet, adliye, istihbarat, ilahiyat, tedrisat, ticaret, milletin bütün can damarlarına sızdı" dedi.