ESRA EROL SON BÖLÜM İZLE - 5 NİSAN 2024 ATV | Karısıyla barışmak istedi, kayınpederini tehdit etti! Kendini affettirebilecek mi?

ATV ekranlarının ilgiyle izlenen Esra Erol'da programında bugün yaşanan son dakika gelişmeleri... Mehmet, dadı Meryem ve karısı Rabia, stüdyoda yüzleşecek! Habib mağdur mu, dolandırıcı çeteden mi? Habibe denilen kadın nerede? Gelini, felçli oğlunu göstermiyor! Fatma Teyze’nin feryadı! Kaynanası ve kayınpederi karısını kaçırdı! Batuhan karısına kavuşabilecek mi? Karısı, 4 ay önce evden kaçtı! Erkan’ın feryadı! Hepsi ve daha fazlası ATV ekranlarında Esra Erol'da programında...

Giriş Tarihi 05 Nisan 2024, 16:12 Güncelleme 08 Nisan 2024, 16:38
ESRA EROL SON BÖLÜM İZLE - 5 NİSAN 2024 ATV | Karısıyla barışmak istedi, kayınpederini tehdit etti! Kendini affettirebilecek mi?

İÇİNDEKİLER

ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında son dakika gelişmeleri... Yıllardır ekranda başarılarla adından söz ettiren Esra Erol, hafta içi her gün saat 16.20'de Atv ekranlarında seyircisiyle buluşuyor. Bu sezonda da boşanma sürecinde ve sonrasında çocukları mağdur eden ebeveynlerin velayet savaşlarında arabulucu olan, çaresiz anne ve babalara yardım elini uzatan Esra Erol, ailesine kavuşamayanlar, evlilik vaadiyle kandırılanlar ve kayıp evladını bulmaya çalışanlar için harekete geçiyor.

ATV ESRA EROL SON BÖLÜM

Mehmet, dadı Meryem ve karısı Rabia, stüdyoda yüzleşecek!

Habib mağdur mu, dolandırıcı çeteden mi? Habibe denilen kadın nerede?

Gelini, felçli oğlunu göstermiyor! Fatma Teyze'nin feryadı!

Kaynanası ve kayınpederi karısını kaçırdı! Batuhan karısına kavuşabilecek mi?

Karısı, 4 ay önce evden kaçtı! Erkan'ın feryadı!