Bahar dizisi yeni bölüm hangi gün, ne zaman yayınlanacak? Bahar bu akşam var mı, neden yok 2024? Show TV 9 Nisan yayın akışı!

Show TV'nin komedi ve dram türündeki dizisi Bahar, bu hafta ekranlarda yer almayacak olmasıyla seyircileri meraklandırdı. Salı akşamları yayınlanan dizi, Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak gibi oyuncuların başrollerini paylaştığı bir yapım olarak izleyicilerin beğenisini kazanmıştı. Ancak, normalde 9 Nisan 2024 Salı akşamı yeni bölümüyle ekrana gelmesi beklenen dizi, Show TV yayın akışında yer almıyor. Peki, Bahar bu akşam var mı, neden yok? Bahar dizisi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Show TV 9 Nisan yayın akışı!

Giriş Tarihi 09 Nisan 2024, 14:29 Güncelleme 09 Nisan 2024, 14:29
Bahar dizisi yeni bölüm hangi gün,  ne zaman yayınlanacak? Bahar bu akşam var mı, neden yok 2024? Show TV 9 Nisan yayın akışı!

İÇİNDEKİLER

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Bahar, yeni bölümüyle ilgili izleyiciler arasında merak konusu haline geldi. Bugünün yayın akışı incelenerek Bahar'ın yeni bölümü olup olmadığı araştırılıyor.

BAHAR DİZİSİ BU HAFTA VAR MI?

Show TV akışında yer alan bilgiye göre 9 Nisan 2024 Salı günü Bahar dizisinin yayın saatinde yeni bölüm yerine özel bölüm ekrana gelecek.

Bu hafta bayram tatili olması sebebiyle dizilerin yeni bölümleri bu hafta ekrana gelmeyecek.

BAHAR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Show TV dizisi Bahar 16 Nisan Salı 20.00'de Show TV'de yeni bölümü ile ekrana gelecek.

SHOW TV YAYIN AKIŞI 9 NİSAN 2024

18.45- Show Ana Haber

20.00- Bahar Özel Bölüm

23:15- Sandık Kokusu- Tekrar

02-15- Kızılcık Şerbeti- Tekrar

BAHAR SON BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Parla, Selim'in ona söylediklerine inanmasa da Rengin'le konuşmak ister, Rengin'in kaza yaptığı haberiyle yıkılır. Hastanede, Timur'un Rengin için olan endişesini gören Bahar iyice şüphelenir, bir yandan Parla'ya destek olup onunla bağ kurarken diğer yandan Timur'la yüzleşmeye hazırlanır.

Timur, her şeyi dengede tutmaya çalışsa da başarılı olamaz.

Evren, Parla'yla yakın bir bağ kurar, bu bağla birlikte Evren'in geçmişindeki sır perdesi de aralanır. Gelen sürpriz misafir tüm dengeleri değiştirir ve Bahar büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalır!