Isparta'da yürekler sızlatan kaza! Minibüs yoldan çıkıp bahçeye uçtu: Ölü ve yaralılar var

Isparta'da öğle saatlerinde meydana gelen kazada bir minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirip yoldan çıkması sonucu bahçeye uçtu. Araçta bulunan 8 kişi yaralanırken bir kadın da can verdi.

Giriş Tarihi 20 Nisan 2024, 16:38 Güncelleme 20 Nisan 2024, 16:38
Isparta’da yürekler sızlatan kaza! Minibüs yoldan çıkıp bahçeye uçtu: Ölü ve yaralılar var

İÇİNDEKİLER

Isparta'da bir minibüs yoldan çıkıp bahçeye uçtu, minibüsteki Melek Demiraslan (64) hayatını kaybetti, 8 kişi ise yaralandı.

Kaza, saat 13.00 sıralarında Isparta- Eğirdir yolu Sevinçbey köyü mevkisinde meydana geldi. M.T.'nin (53) kontrolünü yitirdiği 34 GVZ 987 plakalı minibüs, yoldan çıkarak bahçeye uçtu. 53 yaşındaki sürücü M.T. ile araçtaki yolcular Y.T. (46), S.T. (20), Ç.P.D. (9), M.D. (31), G.D. (29), İ.D. (7), G.H.T.(22) ve 64 yaşındaki Melek Demiraslan yaralandı.

KURTARILAMADI

İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar yapılan ilk müdahalelerinin ardından Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Melek Demiraslan, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Minibüs çekiciyle bölgeden kaldırıldı. Jandarmanın kazayla ilgili soruşturması sürüyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN