23 Nisan'da noterler, kaymakamlıklar açık mı, kapalı mı 2024? Bugün devlet daireleri çalışıyor mu? 23 Nisan özel sektöre tatil mi?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, coşkuyla kutlanmaya hazırlanıyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da çeşitli etkinliklerle anlam kazanacak olan bayram, tüm yurtta ve dünyada yaşayan çocuklar için bir kutlama ve birlik günü olarak öne çıkıyor. Peki, 23 Nisan'da noterler, kaymakamlıklar açık mı, kapalı mı 2024? Bugün devlet daireleri çalışıyor mu? 23 Nisan özel sektöre tatil mi? İşte konu hakkında merak edilenler...

Giriş Tarihi 23 Nisan 2024, 06:54 Güncelleme 23 Nisan 2024, 07:01
23 Nisan’da noterler, kaymakamlıklar açık mı, kapalı mı 2024? Bugün devlet daireleri çalışıyor mu? 23 Nisan özel sektöre tatil mi?

İÇİNDEKİLER

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na kısa bir süre kala, vatandaşlar kamu kurumlarının ve diğer kuruluşların çalışma durumunu merak ediyorlar. Peki, 23 Nisan'da nereler açık, nereler kapalı? İşte merak edilenler...

23 NİSAN RESMİ TATİL Mİ?

23 Nisan resmi tatil olacak. Okullar ve resmi daireler kapalı olacak.

Özel sektörde de resmi tatil uygulaması geçerli kılınacak. Resmi tatil olmasına rağmen çalışması gereken vatandaşlar ise ekstra mesai ücretini hak edecek. Bu özel günde üniversiteler ve liseler de tatil edilecek.

23 NİSAN SALI KAPALI OLACAK YERLER LİSTESİ!

Salı günü kapalı olacak yerler şu şekilde;

Özel ve kamu bankaları,

Borsa İstanbul,

Eczaneler, (nöbet sistemi)


Hastaneler, ( acil servisler hariç)

Noterler,

Valilikler,



Kaymakamlıklar,

Aile Sağlığı Merkezleri, ( Sağlık ocakları)

Muhtarlıklar,

Okullar,

Üniversiteler.