Denizli'de otomobil evin bahçesine girdi! Kazayı duyup aldırmadılar: 1 ölü

Denizli'nin Kale ilçesi Denizli-Muğla kara yolunda dün gece saatlerinde feci bir kaza meydana geldi. 58 yaşındaki adam, aracın kontrolünü kaybederek yol kenarındaki evin duvarına ve elektrik direğine çarptı, hayatını kaybetti. Kazanın en ilginç tarafı ise evde yaşayan çiftin sesi duyup önemsememiş olmasıydı...

Giriş Tarihi 26 Nisan 2024, 17:31 Güncelleme 26 Nisan 2024, 17:31
Denizli’de otomobil evin bahçesine girdi! Kazayı duyup aldırmadılar: 1 ölü

İÇİNDEKİLER

Denizli'nin Kale ilçesinde, kavşakta yol kenarındaki bir evin duvarına ardından da elektrik direğine çarpan otomobilin 58 yaşındaki sürücüsü Akif Zıraplı hayatını kaybetti. Gece meydana gelen kaza, sabah saatlerinde fark edildi.

YAŞLI ÇİFT KAZAYI SABAH FARK ETTİ

Kaza, dün saat 23.00 sıralarında Köprübaşı Mahallesi Denizli-Muğla kara yolunda meydana geldi. Kavşakta Akif Zıraplı'nın kontrolünü yitirdiği 20 AEG 104 plakalı otomobil, yol kenarında bulunan evin duvarına ve elektrik direğine çarptı. Otomobilin çarptığı evde yaşayan yaşlı çift, kazayı sabah uyanınca fark ederek 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı. İhbar üzerine kaza yerine jandarma, acil sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde otomobil sürücüsü Zıraplı'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Jandarmanın yaptığı inceleme sonrası 58 yaşındaki adamın cenazesi otopsi için Kale Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

SESİ DUYUP ÖNEMSEMEDİLER

Ev sahibi çiftin gece bir gürültü duydukları ancak böyle bir şeye ihtimal vermedikleri için önemsemeyip, dışarı çıkıp bakmadıkları öğrenildi. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN