Başak

Nerede ise bütün gezegenler burcunuzla bağlantı kurarken, kendinizi çok daha istekli şekilde geliştirebileceğiniz bir yılda olacaksınız. Yılın ilk yarısında, 11 Mayıs’a kadar karşıt burcunuzu ziyaret edecek olan Jüpiter yeni bir öğrenme ve fırsatları değerlendirme dönemi anlamına geliyor. Bu yıl elde edeceğiniz sonuçlar kendinize güveninizi arttırarak yeni adımlar atmanıza, hatta riske girmenize de yardım edecek. 11 Mayıs’a kadar olan dönemde ilişkilerden, ortaklıklardan ve evlilikten yana daha şanslısınız. Yükselen Başak’lar gerek işte, gerekse özel hayatlarında başkalarından önerilere açık hale gelmekte. Böylece sosyal alanda kendinizi gösterebileceğiniz daha büyük bir güven elde etmiş olacaksınız. 11 Mayıs’tan sonra da ortaklı işlerde sizi meşgul eden, hatta bir ölçüde bağlayan koşullar olduğunu görüyoruz. Kimi Başaklar açısından bu durum finansal konularda, yatırımlarda yeni riskler, adımlar anlamına gelebilir. Özellikle Mayıs ayının son günlerinde bu durum daha fazla dikkat çekici görülmekte.
Astrolog Binnur Sormageç Astrolog Binnur Sormageç Astroloji Yazarı

KOÇ
Enerjinizi doğru kullandığınız taktirde etrafınızdaki çatışma konusunda aktif rol üstlenecek ve olası negatif enerjileri absorbe edebileceksiniz.

BOĞA
Etrafınızdaki rakiplerinizin de sizi hem kendinizle hem onlarla rekabet etmeniz için teşvik etmesi hallerinde bu enerjiyi pozitif yönde kullanın.

İKİZLER
Duygusal açıdan kendinizi iyi hissedeceğiniz haberlerin dışarıdan gelmesi ve sizin çok çabalamamanız gerekmesi sizi epey rahatlatabilir.

YENGEÇ
Yengeç'ler bugünlerde flört seçeneğinin bolluğu ile sınanabilirler.
Partnerinizin sizden anlayış bekleyeceği bugünlerde empati yeteneğiniz oldukça sınanabilir.

ASLAN
Bugünlerde iş konularında hırslanmamak hususunda dikkatli olmanız gerekmekte.
İsteklerinize azim ile gidin.
Sonucu başarı olacaktır.

BAŞAK
Etrafınızdaki her türlü çatışmayı yok edebilecek potansiyeliniz, pratik zekanız ve tatlı diliniz mevcut. Bunu güvenilir olmaya borçlusunuz.

TERAZİ
Kavgalardan saygı ile çıkabilmek aşktaki tutkunuzu ve birbirinize olan güveninizi arttıracak. Ruhsal uyumu hissedeceksiniz.

AKREP
Aşk hayatınızda kararlı ve istikrarlı olmanız gereken bir dönemdesiniz. Duygusal ve maddi açılardan yeni haberler alabilir ve mutlu hissedebilirsiniz.

YAY
Bugünlerde etrafınızdaki kişi bolluğu vesilesi ile birini seçmekte zorluk çekebilirsiniz.
Arkadaşlarınızla da problemleriniz düzelebilir.

OĞLAK
Aşk hayatınızda olumlu bir süreç başlıyor. Bazı problemlere göğüs germeye cesaret ettiğiniz taktirde aşkta romantizm odaklı olabilirsiniz.

KOVA
Kendinizi zihinsel bir tatil içerisinde hissedeceğiniz bir gündesiniz.
Hırslanmak enerjinize zarar verebilir mesleki anlamda zarar getirebilir.

BALIK
İnadı bir kenara bırakarak kendi hatalarınızı da kabul etmeniz ve problemlerin sorumluluğunu kabul edebilmeniz gereken bir zamandasınız.

...
Devamını Oku

Başak Burcu Genel Özellikleri

Yükselen Başak Burcu Özellikleri

Burç Uyumu Hesapla
Cinsiyet
Kadın
Erkek
Yükselen Burç Hesapla
Doğum Tarihi
GÜN
AY
YIL
Doğum Saati
SAAT / DAKİKA
Doğum Yeri
İL
İLÇE
Boş yerleri doldurunuz.