Terazi

Bu yılınızda size destek veren, hayatınızı zenginleştiren etkiler dikkat çekiyor. Aynı zamanda ortaklı konular, finansal işler de dikkat çekici olabilir. Özellikle yükselen burcu Terazi olanlar yılın ikinci yarısında hızlanan koşullar içinde olacaklar. Şansı ve gelişmeyi anlatan Jüpiter bu yıl 11 Mayıs’a kadar Balık burcunda ilerliyor olacak. Yıl sonunda 28 Ekim – 20 Aralık tarihleri arasında da kısa bir Balık geçişi daha var. Jüpiter bu burçta ilerlerken, size farklı seviyelerde kendinizi geliştirme ve çalışma hayatınızı hareketlendiren koşullar getiriyor olacak. 11 Mayıs’a kadar olan sürede işlerinizde artış ve daha fazla çalışma gereği duyabilirsiniz. Belki bu işler hemen karşılığını vermeyebilir ancak yılın ikinci yarısında çabalarınızın karşılığını daha fazla almaya başlayabileceksiniz. Dolayısı ile yılın ilk yarısında zaman alabilecek, size daha fazla fedakarlık ya da çaba gerektiren koşullarla karşılaşabilirsiniz. Çalışma ortamınızda eğitim, yabancılar ya da tecrübelerinizi arttırabileceğiniz koşullar bulabilirsiniz.
Astrolog Binnur Sormageç Astrolog Binnur Sormageç Astroloji Yazarı

KOÇ
Bugünlerde özellikle mahkemeniz ya da mahkeme düşünceniz varsa süreci çok dikkatli takip etmenizde fayda var.

BOĞA
Bugünlerde düşüncelerinizi harekete geçirecek şart ve şanslar hayatınızda belirebilir. Önemli olan bu şansları fark etmek ve kullanmak olacaktır.

İKİZLER
Kendi istek, dilek ve niyetlerinizle meşgul olmanız size daha iyi gelecektir.
Hayır demeyi bilmek bugünlerde sizin sınavınız olabilir.

YENGEÇ
Bugünlerde özellikle işinizle alakalı politik davranmanız gereken durum ve şartlar oluşabilir.
Herkese karşı güler yüzlü davranmanız beklenebilir.

ASLAN
Zekice ve eylem odaklı davranmanız çok önemli. Planlama yapmaktan ziyada bir yandan hareket ederken bir yandan düşünmeniz gerekebilir.

BAŞAK
Günün en şanslı burçlarından biri olarak günü keyifli geçirirken sevdiklerinize de zaman ayırmayı ve küçük iyilikler yapmayı unutmamalısınız.

TERAZİ
Sosyal yaşamınızda kimin iyi kimin kötü olduğunu anlamak için kalbinizin sesini muhakkak takip edin. İş yaşamınızda önünüz açık olacak.

AKREP
Geçmişte yaptığınız iyiliklerin karşılığını alabilirsiniz. İş konusundaki başarılarınızın sınanması sizin de limitlerinizi görmenizde büyük yardımcı rol üstlenebilir.

YAY
Başkalarına olan yardımlarınızı daha kısıtlı tutup içe yönelmenizde fayda var.
Birtakım beklemediğiniz durumlar olabilir. Stratejik davranmanız gerekebilir.

OĞLAK
Maddi konularda beklediğinizden de büyük gelişmeler yaşayabilirsiniz.
Niyetlerinizi gerçekleştirmek için başkalarının niyetlerini gerçekleştirmesine yardım etmelisiniz.

KOVA
Kırmaktan çekindiğiniz kişiler için kendinizi yorup yormadığınızdan emin olun. Aşk konusunda da davranışlarınızın tam olarak karşılığını geri alabilirsiniz.

BALIK
Bugünlerde yaptığınız her şey hızlı bir şekilde size dönebilir.
Duygusal olarak güzel gelişmelerin yaşanması ile beraber dinlenme sürecine girebilirsiniz.

...
Devamını Oku

Terazi Burcu Genel Özellikleri

Yükselen Terazi Burcu Özellikleri

Burç Uyumu Hesapla
Cinsiyet
Kadın
Erkek
Yükselen Burç Hesapla
Doğum Tarihi
GÜN
AY
YIL
Doğum Saati
SAAT / DAKİKA
Doğum Yeri
İL
İLÇE
Boş yerleri doldurunuz.