Fenerbahçe 5'te 5 yapacak

15 Kasım 2011Fenerbahçe, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi B Grubu'ndaki 5. maçında yarın İstanbul'da Rusya'nın Nadezhda takımı ile karşılaşacak.

takvim.com.tr takvim.com.tr
Giriş Tarihi :15 Kasım 2011 , 00:00 Güncelleme Tarihi :15 Kasım 2011 , 12:32
Fenerbahçe 5’te 5 yapacak
Sarı-lacivertlilerin, Rus ekibini Caferağa Spor Salonu konuk edeceği mücadele saat 19.15'te başlayacak.

Gruptaki ilk 4 maçını da kazanarak başarılı bir performans ortaya koyan sarı-lacivertliler, yarın Kadıköy'deki mücadeleden de galip ayrılarak 5'te 5 yapmak istiyor. Polonya temsilcisi CC Polkowice'yi İstanbul'da 86-66 yenerek başladığı mücadelede, İtalya'nın Beretta Famila takımına karşı deplasmanda 70-65, Macaristan'ın Uniqa Euroleasing Sopron takımı karşısında İstanbul'da 91-60 ve Fransa'nın Tarbes takımı önünde deplasmanda 78-56'lık galibiyetler alan Fenerbahçe, Nadezhda'yı da yenmeyi hedefledi.

İspanyol ekip Parfumerias Avenida'nın 5'te 5 yaparak 10 puanla lider olduğu B Grubu'nda, Fenerbahçe bir maç eksiği ile 8 puanla ikinci sırada yer alıyor.