CARLOS ARROYO VE ÇETESİ İŞ BAŞINDA
Derbinin ilk çeyreği Galatasaray'ın istediği gibi şekillendi... Hücuma hızlı çıkan Aslan, kolay basketlerle Beşiktaş potasına gitmekte zorlanmadı. 2. çeyrekte Arroyo'nun sazı eline alması ve Kartal'ın tempoyu düşürmesiyle Siyah-Beyazlılar'ın istedikleri oldu. Ancak, Cimbom karşılaşmanın ilk devresini 40-39 önde tamamlamayı başardı.
AVANTAJ KARTAL'DA
2. yarıya Beşiktaş 10-0'lık seriyle başladı. Ve bu dakikadan sonra Hawkins ve Erceg ikilisiyle coşan Beşiktaş, rakibinin kendisini geçmesine izin vermedi ve maçı da kazanmayı bildi. Beşiktaş bu galibiyetle saha avantajını da yakaladı. Serinin 3. maçı pazar günü Sinan Erdem'de oynanacak. Yarı finalde Banvit ile Efes bugün 19.00'da Bandırma'da bir kez daha karşılaşacak. Banvit, seride 1-0 önde.
TARAFTAR ÇILDIRDI
BiLETLER TÜKENDi
Beşiktaş ile G.Saray arasında pazar günü oynanacak maçın biletlerinin tükendiği öğrenildi. Siyah-Beyazlı taraftarlar bu maçı bekliyor.