FORBES'un en zenginler listesinde üst sıralarda yer alan, 65 milyar dolar değere sahip Facebook'un sahibi Mark Zuckerberg, işe kapüşonlu montu, plaj terlikleri ve kot pantolonu ile gidiyor. Üst düzey toplantılara ya da tanıtım yemeklerine katılacağı zaman bile montunu ve kotunu çıkarmayan Zuckerberg, bu kez terlik yerine spor ayakkabı giyiyor.
SiYAH KAZAK DEĞiŞMiYOR
İPHONE, iPad gibi ürünleri çıkaran 302 milyar dolar piyasa değerine sahip Apple'ın beyni Steve Jobs, beyaz spor ayakkabıları, eskimiş mavi kot pantolonu ve boğazlı kazağından vazgeçmiyor. Jobs, ABD Başkanı Barack Obama'nın davetine de aynı kıyafetle katılmayı tercih etti.
KAHVERENGi CEKET
25 milyar dolarlık Oracle'ın üst düzey yöneticisi Lawrence Ellison, siyah boğazlı kazağı ve kahverengi ceketi tercih ediyor.
8 YILDIR AYNI KIYAFET
MODA dünyasının en gözde isimlerinden olan Amerikalı Michael Kors, 8 sezondur yayınlanan TV şovuna hep aynı siyah tişort ve ceket ile katılıyor.
HIRKASIZ GEZMEM ABi!..
AMERİKA'nın en büyük otomobil üreticilerinden Chrysler'ın üst düzey yöneticisi Sergio Marchionne, her toplantıya mavi ya da beyaz Oxford gömleği ve onun üzerine giydiği koyu renk hırkası ile katılıyor.
SERRA SABANCI EN ZENGİN GENÇLER LİSTESİNDE
FORBES'un 2011 yılının milyarderler listesi geçen yıl zenginlerin servetini yaklaşık 1 trilyon dolar artırdığını ortaya koyarken, bu listede genç zenginler de dikkat çekiyor. Yaşları 40'ın altında olan dünyanın en zengin gençlerinin toplam serveti 87.7 milyar doları buluyor. Listeye göre en zengin gençler; 19.8'er milyar dolar servetleriyle Google'ın kurucuları olan 37 yaşındaki ABD'li Larry Page ve Sergey Brin. Dünyanın en zengin gençleri arasına Türkiye'den Serra Sabancı girdi. 37 yaşındaki Serra Sabancı'nın servetinin 1 milyar dolar olduğu belirtildi.