İşçiler aç kalıyor

FSM'deki çalışma, 1. Köprü'ye giremeyen yemek taşıyan araçları, yolda bırakıyor. Yemekler gecikiyor

takvim.com.tr takvim.com.tr
Kaynak GAZETE
Giriş Tarihi :26 Haziran 2012
İşçiler aç kalıyor

İÇİNDEKİLER

Fatih Sultan Mehmet köprüsünde başlayan ve 3 ay boyunca devam edecek olan bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle oluşan aşırı trafik, iş dünyasını da olumsuz yönde etkiliyor.

İstanbul Yemek Sanayicileri Derneği
(İYSAD) Başkanı Sadık Çelik, çalışanların öğle yemeklerinin, aşırı trafik nedeniyle zamanında ulaştırılamadığını söyledi. Öğlen 12'de yenilmesi gereken yemeğin saat 2'de, 3'te ancak yerine ulaştabildiğini kaydeden Çelik, "Çalışanların aç kalması bir yana, yemekler hem sağlığı tehdit ediyor hem de bozularak çöpe gidiyor, israfa ve ziyana neden oluyor" dedi. 1. Köprü'yü zaten kullanamadıklarını belirten Çelik, "Günlük sıcak yemek taşıyan Tarım İl Müdürlüğü ruhsatlı İYSAD üyesi firmalara ait araçların birinci köprüden geçişlerine kalıcı olarak izin verilmesi, sorunu çözecektir" dedi.