ARSENAL DEVREDEN ÇIKTI
Emre Belözoğlu, Newcastle United'da forma giydiği dönemde takımdaki en iyi arkadaşının Scott Parker olduğunu söylemişti. Bu nedenle tecrübeli futbolcunun Parker transferi konusunda devreye sokulduğu ifade ediliyor. Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olması da Scott Parker için önemli bir kriter olacağı da gelen haberler arasında.
Bonservisi 10 milyon Euro civarında olan Parker'in Arsenal ile görüştüğü ancak bu transferin gerçekleşmediği bildirildi.
PARKER İKNA OLACAK
West Ham yönetimi ise en ciddi teklif Fenerbahçe'den geldiği için bu transfere hemen hemen onay vermiş gibi. Tek mesele Parker'ın "Okey" demesi. Emre'nin Parker'ı ikna etme ihtimalinin yüksek oluşu de kulislerde yüksek sesle dile getiriliyor.
MATUIDI 15 MİLYON!
Bu arada F.Bahçe'nin ilgilendiği iddia edilen Fransız ön libero Matuidi'nin bonservis ücreti 15 milyon Euro'ya çıkınca bu futbolcudan vazgeçildiği ifade edildi.