Luca Toni harekatı

Dünyaca ünlü bir golcüyü kadrosuna katmak isteyen Galatasaray, Juventus'un gol makinesi Luca Toni'yi gözüne kestirdi... Aslan ayrıca Melo için de pazarlık yapacak

Kaynak GAZETE
Giriş Tarihi :14 Aralık 2011
Luca Toni harekatı

İÇİNDEKİLER

Son haftalarda takımı çift forvet oynatan ve müthiş bir verim alan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, yönetimden mutlaka bir forvet alınmasını istedi.. Elmander, Baros ve Sercan'a alternatif isteyen Terim, yönetime Juventus'un İtalyan yıldızı Luca Toni'nin ismini verdi.. Sarı-Kırmızılılar, önümüzdeki günlerde İtalya'ya giderek 34 yaşındaki gol makinesi için pazarlık masasına oturacak.

BONSERVİSİ 2.5 MİLYON EURO
Juventus'la bir yıllık sözleşmesi bulunan Luca Toni'nin bonservisinin sadece 2.5 milyon Euro olması bu transferin gerçekleşmesi için önemli etkenlerden biri olarak göze çarpıyor.

MELO İÇİN DE BASTIRACAK!
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, performansından en çok memnun olduğu Melo'nun da Juventus'ta olan bonservisinin alınmasını istedi. Sarı-Kırmızılı yönetim, hem Melo için hem de Luca Toni için önümüzdeki günlerde masaya oturmaya hazırlanıyor.

ASLAN, AMAURI'Yİ KAPTIRIYOR!
Galatasaray'ın da transfer listesinde bulunan Juventus'un yıldız oyuncusu Amauri'nin İngiltere'ye transfer olacağı idida edildi. Brezilya doğumlu İtalyan yıldızın, ocak ayında İngiliz temsilcisi Tottenham'a gideceği belirtildi. Cimbom, Amauri için de nabız yoklayacak.