Şizofren evlat dehşeti

Ünlü mimarlardan Orhan Öncel ve eşi Hatice Öncel, şizofren hastası oğulları tarafından bıçaklanarak ağır yaralandı

Giriş Tarihi:
Şizofren evlat dehşeti
İzmir' de kentin ünlü mimarlarından Orhan Öncel (76) ve Hatice Özden Görgülü (70) çifti şizofren hastası oğulları Özhan Öncel (50) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönmesi üzerine Özhan Öncel, mutfaktan aldığı bıçakla anne ve babasını vücutlarının birçok yerlerinden bıçakla yaraladı ve evden kaçtı. Kafası ve bilekleri başta olmak üzere vücudunda çok sayıda bıçak yarası bulunan anne Hatice Özden Görgülü ile kafası, sağ eli ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan mimar Orhan Öncel, komşularının ihbarı ile olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Öncel çiftinin durumunun ağır olduğu ve tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

KAN PERDELERDE
Suç aleti bıçağı evin girişine atıp yalınayak kaçan Özhan Öncel'in yakalanması için asayiş ekipleri araştırma başlattı. Evde yaşanan dehşet perdelere bile bulaşan kanla dışarıya da yansıdı. Baba Orhan Öncel ve Hatice Özden Görgülü'nün boşanmalarına rağmen bir arada yaşadıkları, şizofren hastası çocukları Özhan Öncel'in ise sürekli olarak yalnız başına sokaklarda dolaştığı, kimseyle konuşmadığı öğrenildi.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.