Kulak kesen fuhuş çetesi

Doktoralı elektronik mühendisini fuhuşa zorlamışlar

Giriş Tarihi:
Kulak kesen fuhuş çetesi
Ankara polisi bir şebeke tarafından Ukrayna, Moldova, Özbekistan, Gürcistan gibi ülkelerden getirilen kadınların fuhuşa sürüklendiği ihbarlarını aldı. 300 polisin katıldığı baskınlar 12'si gazino, 9'u otel olmak üzere 43 adrese baskın yapıldı.

KULAK KESMİŞLER
Baskınlarda 26 çete elemanı gözaltına alınırken, 103 kadın kurtarıldı. Şebekenin direnen kadınlara işkence yaptığı ortaya çıktı. Bir kadının kulağının kesildiği kaydedildi. Fuhuşa sürüklenen kadınların ülkelerinde elektronik mühendisi, doktor, jinekolog olduğu anlaşıldı.

Alper SANCAR
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.