'KOKUYORSUN' DAYAĞI
Cezasının bitmesini sabırsızlıkla bekleyen Nadir, geçtiğimiz Şubat'ta aynı koğuşu paylaştığı kişinin temizliğinden şikayet etti. "Ter kokuyorsun" dediği kişinin saldırısına uğradı. Çilesi ise bununla sınırlı kalmadı. Cezaevi yetkilileri, işadamını Mart ayındaki açık görüşe çıkartmadı.
GEREKÇE YOK...
Eşinin uğradığı saldırının ardından yıkılan Nur Nadir (30) ise geçtiğimiz Pazar, açık görüş için cezaevine gitti. Kocasının sağlığı konusunda endişelenen Nur Hanım, bir yetkilinin "Eşiniz görüşe çıkmayacak" açıklamasıyla karşılaştı. Gözyaşlarını tutamayan Nadir, eşinin can güvenliğinin olmadığını iddia etti.
4 YIL SONRA SERBEST
17 yıl süren firarın ardından İngiltere'ye dönen Asil Nadir, 23 Ağustos 2012'de 10 yıl hapis cezası aldı. İddianamesine göre Nadir, 33.1 milyon sterlini ve 2.5 milyon Amerikan dolarını zimmetine geçirmişti. İngiliz yasalarına göre, bu cezanın 5 senesi hapishanede geçirildikten sonra Asil Nadir serbest kalabilecek.