Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı!

Erzurum’un Şenkaya ilçesinde 2 askerimizi şehit eden hain teröristler öldürüldü, 5 terörist de sağ olarak yakalandı.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı!
Erzurum'un Şenkaya ilçesinde Jandarma Uzman Onbaşı Doğan Akgöbek ve Jandarma Uzman Onbaşı Şükrü Şahin'i şehit eden PKK'lı teröristlerden 6'sı öldürüldü, 5'i sağ olarak yakalandı.

Jandarma birliklerince bölücü terör örgütü mensuplarına karşı yürütülen operasyonlarda Erzurum'un Şenkaya ilçesi ile Ardahan'ın Göle ilçesi sınırı arasında kalan Akşar ve Karıncadüzü mevkileri arasında bir grup teröristle çatışma çıkmış, Jandarma Uzman Onbaşı Doğan Akgöbek ve Jandarma Uzman Onbaşı Şükrü Şahin şehit olmuştu. Şehitler için Erzurum Hava Meydan Komutanlığı'nda tören düzenlendi. Şehitlerin öz geçmişlerinin okunması ve duaların ardından şehitlerin naaşları askeri uçağa konuldu. Şehitlerden Jandarma Uzman Onbaşı Doğan Akgöbek'in cenazesi Hatay'a, Jandarma Uzman Onbaşı Şükrü Şahin de Eskişehir'e gönderildi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.