Tutuklamalar tam gaz sürüyor!

Fetullahçı Terör Örgütü’nün üyelerinden Rüstem Eryılmaz, dün tutuklandı. Eryılmaz, FETÖ’nün hakimi olarak Dink davasında Pensilvanya’nın emrini uygulamıştı

Giriş Tarihi:
Tutuklamalar tam gaz sürüyor!
Darbe girişiminin ardındann FETÖ'ye karşı yürütülen soruşturmada tutuklamalaa yenileri eklendi... Bu kapsamda dün, AGOS eski Yayın Yönetmeni Hrant Dink davası hakimi Rüstem Eryılmaz "Silahlı terör örgütüne üye olmak" ve "Türkiye Cumhuriyeti hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevini yapmasını engellemeye teşebbüs etmek" suçlarından Manisa'da tutuklandı. Kapatılan Zaman Gazetesi eski imtiyaz sahibi Alaattin Kaya ise önceki gün Balıkesir'in Edremit ilçesindeki evinde yakalanıp, Ankara'ya götürüldü. Kaya, çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak, cezaevine gönderildi.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.