Bu aralar FETÖ'nün adına parti kurma çalışmalarını sürdüren Meral Akşener, baltayı yine taşa vurdu.
Burma'da hükümetin verdiği 'vur' yetkisi üzerine silahlı güçler ile birlikte Budist rahipler Arakan'da Müslümanlara karşı yeniden harekete geçti. Binlerce Müslümanı katletti, on binlercesini yerinden etti. Dünya Müslümanları ayağa kalktı tepkilerini gösterdi. Akşener de hemen sahte duyarını gösterdi.
YALAN YANLIŞ GÖRSELLER PAYLAŞTI
Yeni kurduğu partiye muhafazakar bir imaj oluşturmaya çalışan Akşener, kendini bu konularda hassasmış gibi göstermek için fırsatı kaçırmadı ve kınama mesajı yayınladı. Sosyal medya hesabından bi fotoğraf ve mesaj paylaşan Akşener, Müslümanlara yapılan katliamı sözde kınadı. Ne var ki Arakan diye paylaştığı fotoğraf bir Afrika ülkesindendi. Akşener konuya ne kadar da uzak olduğunu gösterdi.
TANKER KAZASININ FOTOĞRAFI
Akşener'in kullandığı fotoğrafın orijinali, Nijerya'nın güneydoğusunda kaza yapan yakıt tankerinden yakıt toplamaya çalışan 100'den fazla kişinin tankerin patlaması sonucu hayatını kaybettiği olaya ait.