Havada aşk kokusu var

Yazın gelmesiyle herkesi saran aşk coşkusuna; ünlüler de eklendi. Birbirinden ünlü 6 isim, yeni aşklara yelken açtı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Temmuz 2011 Güncelleme 02 Temmuz 2011, 00:00
Havada aşk kokusu var

İÇİNDEKİLER

AHU, HIZINI KESMİYOR!
Bugüne kadar birçok isimle aşk yaşayan Ahu Yağtu, yine gecelerdeydi. Bebek'te yeni sevgilisiyle eğlence turuna çıkan ünlü model, erkek arkadaşıyla aynı takside objektiflere takıldı. Ahu Yağtu, basının sorularını yanıtsız bıraktı.

***

ATİYE'NİN SEVGİLİSİ İŞTE 'BUDUR'
Son şarkısı "Budur" ile ortalığı yakıp geçin Atiye, İstinyePark'ta sevgilisiyle ilk kez ortaya çıktı. Ünlü şarkıcının erkek arkadaşının elindeki yüzük ise, "Nişanlandılar mı? dedirtti.

***

CİHANGİR TURU
Usta oyuncu Levent İnanır, sarışın bir güzelle Cihangir'de görüntülenerek şaşırttı. İnanır'ın yanındaki güzelin genç yaşı kadar yeşil ceketi de dikkat çekiciydi.

***

İVEDİK KAPTIRDI
Recep İvedik'in sevgilisi rolüyle yıldızı parlayan Fatma Toptaş, önceki akşam yeni sevgilisiyle ilk kez ortaya çıktı. Ünlü oyuncu, basını görünce yüzünü buruşturdu.

***

SERENGİL'İN BUNALIMI BİTTİ
Son eşi Musa Anter'den olaylı bir şekilde ayrılan Seren Serengil, kalbini aşka kapatmıştı. Sıkıntılı günleri geride bırakan ünlü sanatçı, Onur isimli yeni sevgilisiyle olan romantik fotoğraflarını twitter'dan paylaştı. Sevgilisi için hayranlarının da onayını olan Seren Serengil, "Sonsuza kadar Onur" yorumu yaptı.

***

AKEL'İN 'BİRİCİK' ARKADAŞI MI?
Rol aldığı dizide canlandırdığı "Biricik" rolüyle dikkat çeken Ebru Akel, önceki gece bir davete Nuri Öztaşkın ile birlikte katıldı. Öztaşkın ile sık sık bir araya gelen ve "arkadaş" olduklarını söyleyen Akel, basını görünce gülümserken; Nuri Öztaşkın, tedirgin tavırlar sergiledi.


Aydın HAMZA