Pisi pisi'ne atıştılar!

Siren Ertan, kaşlarıyla dalga geçtiği İdo Tatlıses'i kızdırdı. Sosyetik güzel kendisine ağır gönderme yapan İdo'dan özür dileyerek buzları eritti

Giriş Tarihi:
Pisi pisi'ne atıştılar!
Önceki gün twitter'daki sayfasında bir kedi fotoğrafı paylaşarak altına "Hahaha gecenin asıl bombası burada. İdo'nun kedisini buldum" diye not yazan Siren Ertan, İdo Tatlıses'in kaşlarıyla dalga geçmişti. Bu durum magazin gündemine taşınınca İdo Tatlıses, hemen twitter başına geçti. Siren Ertan'a gönderme yapan İdo, "Bir taraflarım başkalarının bir taraflarına kaçmış kaşındırıyor:) Neyse." diyerek cevap verdi. Bu duruma üzülen sosyetik güzel Siren Ertan ise İdo'nun gönlünü şu sözlerle almaya çalıştı: "Sevgili İdo, sana ulaşamadığım için annenle konuştum. Bir kaşın bu kadar dalga konusu olduğunu bilmiyordum. Dalga geçmek aklıma bile gelmedi. O mesajı ben atmasam da konunun içinde olmak ve olayların büyümesini istemezdim. Bu konu seni üzdüyse kaldırdım gitti o tweeti"


HALiL ÇiLiNGiR
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.