Q7'yi Kocaman istemedi!

Aykut Kocaman'ın yıldız futbolcunun Fenerbahçe'ye transferine iki kez engel olduğu ortaya çıktı... Tecrübeli hocanın Q7 için yö-netime, "Bize şov yapan değil, futbol oynayan isim lazım" dediği öğrenildi

Kaynak GAZETE
Giriş Tarihi 24 Eylül 2010
Q7’yi Kocaman istemedi!

İÇİNDEKİLER

Önce transferiyle sonra da sergilediği futbolla gündemin ilk maddesi olmayı başaran Beşiktaşlı Ricardo Quaresma ile ilgili çok çarpıcı bir gerçek gün yüzüne çıktı. Portekizli yıldızın son 6 ay içinde iki kez Fenerbahçe'nin kapısından döndüğü belirlendi.

DENGELERİ BOZMAYALIM
Quaresma'nın ilk olarak geçen sezonun devre arasında Sarı-Lacivertliler'in gündemine geldiği öğrenildi. Teknik direktör Christoph Daum'un talimatı üzerine Inter'le masaya oturan Fenerbahçe yönetimi büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Fakat o dönem sportif direktörlük görevinde olan Aykut Kocaman'ın "Takım içi dengeleri bozmaya gerek yok. Sorunlu bir futbolcu alarak iyi giden işleri bozmayalım" diyerek transferin gerçekleşmesine engel olduğu ifade edildi.

CİHAN KAMER ÖNERDİ
Portekizli yıldızın isminin bu sezon başında birkez daha Fenerbahçe ile anıldığı öğrenildi. Asbaşkan Cihan Kamer'in tecrübeli teknik adama "Quaresma, Inter'de mutsuz. Eğer alırsak takıma önemli katkı yapabilir" dediği fakat Kocaman'ın "Bize şov yapan değil, futbol oynayan isim lazım. Benim sistemimde Quaresma gibi isimlere yer yok" diyerek transferin önüne birkez daha set kurduğu ortaya çıktı.

HERKESİN GÖZDESİ OLDU
Fenerbahçe'nin almadığı Quaresma, Beşiktaş'taki futboluyla herkesin gözdesi haline geldi. Yani birkez daha kaçan balık çok büyük oldu.