Yönetim istedi onlar sordu

Kanaltürk'teki Telegol programında polis kayıtlarına dayanılarak şike çetesi'nin Ercan Saatçi ve Gökmen Özdemir'le kamuoyu oluşturduğu iddia edildi...

Kaynak GAZETE
Giriş Tarihi 08 Temmuz 2011
Yönetim istedi onlar sordu

İÇİNDEKİLER

Şike soruşturması kapsamında ortaya atılan yeni bir bilgi basın dünyasını da yakından ilgilendireceğe benziyor. Önceki akşam Kanaltürk'te yayınlanan Telegol programında, polis kayıtlarına dayandırılarak verilen haberde Fenerbahçeli yöneticilerin spor yorumcusu Ercan Saatçi ile Vatan Gazetesi muhabiri Gökmen Özdemir'den telefon mesajlarıyla Fenerbahçe lehine kamuoyu oluşturmalarını istedikleri ifade edildi.

A.GÜCÜ MAÇI İLE BAŞLADI
F.Bahçe'nin Ankaragücü'nü 6-0 yendiği maç sonrası Emre Belözoğlu'nun A.Gücü'nde forma giyen Kağan'a attığı mesaj Kanaltürk'teki 'Çok Farklı' isimli programda tartışılmış ve AKP Trabzon eski milletvekili Kemalettin Göktaş da tartışmaya katılıştı. Fenerbahçe yönetiminin programda yer alan Saatçi ve Özdemir'e, Göktaş'a sorulacak soruları mesaj yoluyla ulaştırdığı ve Fenerbahçe lehine kemuoyu oluşturmalarını istediğinin polis kayıtlarında yer aldığı kaydedildi.