İbrahim Akın'dan şike açıklaması

İBB-Beşiktaş kupa maçı öncesinde şike amaçlı yarış atı vaat edildiği iddiasıyla ilgili İbrahim Akın, şikeyle ilgisi bulunmadığını, Beşiktaş'a transfer olması durumunda hediye amaçlı verileceğini savundu.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
İbrahim Akın'dan şike açıklaması
Şike davasında tutuksuz sanık futbolcu İbrahim Akın, ikinci kez sorulara muhatap oldu. Sanık Yusuf Turanlı, "İBB-FB maçında rahatsızlığın var mıydı?" sorusuna Akın 'evet' cevabını verdi. Bunun üzerine Turanlı, "Rahatsızlığın varsa oynama. Beşiktaşla kupa maçını düşün. Kendini sıkma diyorum. İBB-FB maçı İBB için önemli bir maç değil. O nedenle kendisini sıkmamasını istiyorum. İBB-BJK kupa maçında da taraftarlarla diyaloğa girmemesi yönünde kendisini sıkmasını istedim." dedi.

Kendisine vaat edildiği belirtilen yarış atı konusuyla ilgili soruya Akın, "Atı menajerden öğrendim. Serdar Adalı'dan at istedim. Kendi atlarım da var zaten. Transferimden sonra bana Serdar abi hediye edecekti." diye konuştu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.