LuaLua Karabük'ü birbirine düşürdü

Bakkal, "LuaLua satılık değil" demesine rağmen Karabük Başkanı Nevzat Şahin, "İyi teklif gelirse satarız" dedi.

Giriş Tarihi:
LuaLua Karabük'ü birbirine düşürdü
Karabükspor'da gösterdiği performansla bir anda büyük kulüplerin gözdesi durumuna gelen Lualua kafaları karıştırdı. Teknik Direktör Mesut Bakkal, "LuaLua satılık değil. Bizim hedefimiz daha yukarı çıkmak. Bu nedenle onu satmayı asla düşünmüyoruz" dedi.

FUTBOLUN İÇİNDE VAR
Ancak Mesut Bakkal'ın bu sözlerine rağmen Başkan Nevzat Şahin, "Eğer kulübün menfaatleri doğrultusunda bir teklif gelirse onu satabiliriz. Bunlar futbolun içinde var. Önemli olan teklifin içeriği" dedi.

TRABZON&BEŞİKTAŞ ONU DÜŞÜNÜYOR
LuaLua'yı özellikle Beşiktaş ve Trabzonspor'un çok istediği öğrenildi. Ancak 2 kulüp bugüne kadar resmi bir teklif yapmadı.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.