Milli Saray gerçek oluyor

Futbol ve kadın voleyboldan sonra erkek basketbolda da milli takımın başına bir G.Saraylı geçiyor

Giriş Tarihi:
Milli Saray gerçek oluyor
Potada Bogdan Tanjevic dönemi resmen sona erdi... Tecrübeli coach, Avrupa Şampiyonası'ndaki hüsranın ardından dün istifa ettiğini açıkladı.

YİNE GALATASARAYLI!
Yaşanan bu gelişmenin ardından gözler yine Galatasaray'a çevrildi! Basketbol Federasyonu'nun Tanjevic'in yerine Ergin Ataman'ı düşündüğü belirtiliyor. Eğer bu iddialar gerçek olursa, futbol ve kadın voleyboldan sonra erkek basketbolda da milli takımın başına bir G.Saraylı geçmiş olacak. Fatih Terim'li milli takım 2'de 2 yaparken, Barbolini yönetimindeki Filenin Sultanları, Avrupa Şampiyonası'na çeyrek finalde veda etti.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.