2 yıl daha Aslan

Başkan Aysal'la görüşen Fildişili yıldız, 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme konusunda anlaştı... Drogba isterse G.Saray'daki kariyerine idari kadroda devam edebilecek

takvim.com.tr takvim.com.tr
Kaynak GAZETE
Giriş Tarihi :27 Aralık 2013
2 yıl daha Aslan
Galatasaraylı taraftarlara Başkan Ünal Aysal'dan yeni yıl hediyesi geldi... Aysal, hem saha içi hem de saha dışındaki duruşuyla herkesin sevgilisi haline gelen Fildişili yıldızı takımda kalması için ikna etti.

TEKLİFİ DÜŞÜNMEDEN KABUL ETTİ
Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Drogba ile görüşme yapan Başkan Ünal Aysal'ın 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme teklif ettiği öğrenildi. Her fırsatta Galatasaray'da çok mutlu olduğunu söyleyen 35 yaşındaki futbolcunun da hiç düşünmeden bu teklifi kabul ettiği belirlendi.

ANTRENÖR YA DA SPORTİF DİREKTÖR!
Alınan bilgilere göre Drogba, gelecek sezonun sonundaki performansına göre ya 1 yıllık opsiyonunu kullanacak ya da futbol kariyerini noktalayarak idari kadroya geçecek. Başkan Ünal Aysal'ın Fildişili yıldızı daha uzun yıllar Galatasaray'da görmek istediği biliniyor. Drogba'nın sözleşme bitiminde büyük ihtimalle yardımcı antrenör ya da sportif direktör olması bekleniyor.