İtalya'ya Yıldırım baskın

Fenerbahçe yöneticisi Ali Yıldırım, teknik direktör işini çözmek için 1-2 gün içinde sportif direktör Terraneo ile birlikte İtalya'ya geçecek

Kaynak GAZETE
Giriş Tarihi 04 Haziran 2015
İtalya’ya Yıldırım baskın

İÇİNDEKİLER

Hoca arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, rotasını İtalya'ya çevirdi. Hoca adrayları içinde ilk sırada bulunan İtalyan Spalletti ile resmi görüşmeler resmen başladığı bildirildi. Sportif direktör Terraneo ile görüşen ve Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak baktığını belirten İtalyan hoca ile son görüşmeleri yapmak üzere bu hafta içinde Ali Yıldırım İtalya'ya geçecek ve burada hoca ile bir görüşme yapacak. Yıldırım ayrıca listede bulunan Roberto Di Matteo ile birlikte uzun yıllar İtalya'da futbol ve teknik adamlık yapan Sırp hoca Sinisa Mihajlovic ile de görüşecek. Sürpriz bir isim olan Mihajlovic ile ilgili olarak İkalyan basınında da bir takım haberler yer aldı. Sporx.com'un dün okuyucularına duyurduğu haberde Sarı-Lacivertli kulübün bonuslarla birlikte Sırp teknik adama yıllık 3.5 milyon Euro'luk bir teklifte bulunduğu iddia edildi.

SINISA MIHAJLOVİC SAMPDORIA'DAN AYRILDI...
Daha önce Bologna, Catania, Fiorentina, Sırbistan Milli Takımı ve son olarak Sampdoria'yı çalıştıran Mihajlovic'i İtalyan devi Milan'ın da istediği iddia edildi. İtalya'da kalmak istediği belirtilen Mihajlovic için Milan'ın daha şanslı olduğu ancak Fenerbahçe'nin de teklifinin ciddi olduğu ifade edildi. Mihajlovic'in kararını kısa sürede açıklaması bekleniyor. Bu arada Fenerbahçe'nin listesinde olan Unai Emery'e Napoli'nin da talip olduğu bildirildi.