GREYFURT: C vitamini deposu bu meyve, vücuttaki zararlı maddelerin atılmasını sağlar. Yağ yakımını yüzde 30 arttırır.
ZEYTİNYAĞI: Vücuttan kolaylıkla atılır. Kalori yakmaya yardımcı olur.
FASULYE: Lifli bir besin olan fasulye iştahı keser ve kolesterolü düşürür.
ÇORBA: Açlık hissini bastırmak için en iyi çözüm çorbadır. Çorba hem sindirim sisteminin çalışmasını sağlar hem de tok tutar.
LİMON: İçerdiği C vitamini sayesinde yağların kolay yakılmasını sağllar.
YUMURTA: Protein deposu olan yumurta, yağlanmayı önler. Bağışıklık sistemini güçlendirir. Obeziteyle savaşır. Kanser hücrelerini yok eder.
ARMUT: Kan şekerinin düşürülmesi ve tok tutması için mükemmel bir meyvedir.
YAĞSIZ ET: Proteinler, karbonhidratlara göre tokluk hissi yaratır. Yağsız et kalori yakma hızını yüzde 5 arttırır. Yağ dengesini korur.
TARÇIN: Kan şekerini ve kolesterolü düşürmek için tarçın, benzersizdir. Yediğiniz ya da içtiğiniz her besinin üzerine biraz tarçın serpebilirsiniz.
SİRKE: Tok tutar ve hücre yeniler. Toksinlerin atılımını kolaylaştırır.
SOYA PEYNİRİ: Soya peyniri yemek öncesinde yendiğinde iştahı kapar. Antioksidan bir özelliğe sahiptir. Zararlı yağların vücut tarafından emilimini engeller.
CEVİZ: Metabolizmayı canlandırır.
LİFLİ MISIR GEVREĞİ: Kalorisi düşüktür, sindirimi hızlandırır.
ACI BİBER: İçeriğinde bulunan "kapsaisin" adlı madde sayesinde metobolizmanın hızlı çalışmasını sağlar. Vücudun yağ dengesini korur.
YEŞİL ÇAY: Antioksidan içerdiği için yağ yakımına etki eder. Günde 2 bardak limonlu olarak içilmesi tavsiye edilir. Yağ yakar ve metobolizmayı hızlandırır.
TERE: Vitamin deposu olan bu ot, yağ yakıyor. Çiğ yenmesi öneriliyor.
MAYDANOZ: Maydanoz yemek ve çayını içmek, vücudun su toplamasına karşı çok etkili bir yöntem olarak biliniyor.
AT KUYRUĞU BİTKİSİ: Yağ dokularını eritmeye yardım eden bu bitki, yaraların iyileşmesine de yardımcı oluyor. Fakat fazla dozda kullanılırsa böbreklere zarar verebiliyor.