Mucizevi salatalar

KEKİKLİ MANTAR:
İyice yıkanmış semizotu, marul, roka, taze nane yapraklarından ayrılır ve bir kaba konur. Üzerine domates, tatlı kırmızıbiber ve taze mantarlar ince dilimler halinde ve mısır ile birlikte eklenir. Karışım, kekikte bekletilmiş zeytinyağıyla tatlandırılır.
BİBERİYE SOSLU KARALAHANA:
Salata kâsesinde taze doğranmış domates, karalâhana, göbek marul, tatlı mısır taneleri, taze nane yaprakları, salatalık dilimleri, kırmızısarı ve yeşilbiber dilimleri harmanlanır ve üzerine sos dökülerek lezzetlendirilir.
SOSUN HAZIRLANIŞI:
Balzemik sirke, tatlı kırmızıbiber, sarımsak, taze fesleğen ve biberiye, rondo veya blender'dan geçirilir.
YARIN: Tok tutan salatalar-2