Yediklerinle ömrünü uzat
Hızlı yaşamın getirdiği pratik yemek çözümleri, sağlığımızı tehlikeye sokuyor. Uzmanlar, beden ve beyin ömrünü uzatmak için doğal yağları öneriyor

KAPASİTENİ ARTTIR
Beden ve beyin ömrünü uzatmak isteyenlere bol antioksidan içerikli gıdalara ağırlık vermeleri önerisinde bulunan Dr. Mehmet Yavuz'dan önemli tavsiyeler...
BEYNE ZARARLI BESİNLER
Doymuş hayvan yağları
Margarin, mayonez gibi hidrojenle birleştirilmiş sebze yağları
Fast food
Trans yağ asitleri
BEYNE DESTEK VEREN BESİNLER
Linoleik asit: Yeşil yapraklı sebzeler, kabuklu yemişler ve keten tohumunda bulunur.
Zeytinyağı
Kanola yağı
DHA: Hamsi, somon balığı, sardalya, alabalık, ton balığında bulunur.
Maun cevizi
Keten tohumu yağı
Yağsız et (özelikle yağsız dana ve kuzu eti)
Düşük yağlı peynir
Fıstık yağı
Antep fıstığı
Ceviz