Kepekli ekmek masum değil

Zayıflamak uğruna tüketilen kepekli ekmek, hastalık saçıyor! ABD'de yapılan araştırmaya göre buğdayın rafine edildiği sırada ayrıştırılan kepekten yapılan ekmeğe lezzetlenmesi için katılan şeker, kan şekerini yükseltiyor. Diyabet riskini de artırıyor. Uzmanlar, kepekli ekmek yerine tam buğday ekmeği yenmesini öneriyor. İnsan bedenine en uygun besin olan tam buğday ekmeği, tokluk süresini uzatıyor. Lifli yapısı ile bağırsakların çalışmasını destekliyor.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.