En kral sahne!

Başarılı sanatçı Karsu, Hollanda’nın bağımsızlık gününde sahne aldı. Kutlamalara kraliyet ailesi de katıldı. Bu yaz Mike Schrama ile evlenecek olan Karsu, düğününe Kraliçe Máxima’yı davet etti.

Kaynak GAZETE
Giriş Tarihi 09 Mayıs 2024
En kral sahne!

İÇİNDEKİLER

Adını Hatay'ın Karsu köyünden alan ve depremde 17 akrabasını kaybeden sanatçı Karsu Dönmez, yaşadığı Hollanda'da depremzedeler için yardım kampanyaları düzenleyerek adından söz ettirmişti. Karsu, Hollanda'nın bağımsızlık günü olan 5 Mayıs'ta düzenlenen etkinlikte sahne aldı. Karsu, 54 kişilik kraliyet orkestrası ve 107 kişilik koro ile şarkılar söyledi. Kanaldaki köprü bir haftalık çalışma ile sahneye dönüştürüldü. Kutlamalarda; Kral Willem- Alexander ve Kralice Máxima, Amsterdam Belediye Başkanı Femke Halsema, Başbakan Mark Rutte ve çok sayıda önemli konuk vardı.

KRALİÇEYİ DAVET ETTİ!
Öte yandan Karsu, uzun zamandır birlikte olduğu sevgilisi Mike Schrama'dan 2 yıl önce evlilik teklifi almıştı. Hollanda'da yaşayan şarkıcının, Haziran ayının sonunda nikâh masasına oturacağı öğrenildi. 300 kişilik bir kır düğünü hayal eden Karsu, bu özel geceye Hollanda Kraliçesi Maxima'yı da davet etti. Şarkıcının Türk âdet ve geleneklerine göre, davullu zurnalı bir düğün yapacağı da öğrenildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN