Okan Buruk, Kasımpaşa maçında futbolcularını soyunma odasında haşladı!

Deneyimli teknik adamın, futbolcularına yaptığı konuşmada “Rehavete kapıldığınızda, rakibi küçümsediğinizde neler olacağını gördünüz. Bu maçı asla unutmayın” ifadelerini kullandığı belirtildi.

Kaynak GAZETE
Giriş Tarihi :30 Eylül 2024
Okan Buruk, Kasımpaşa maçında futbolcularını soyunma odasında haşladı!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un, 3-0'dan 3-3'e gelen Kasımpaşa maçının ardından oyuncularıyla toplantığı yaptığı öğrenildi. Sonuçtan ve ikinci yarıdaki futboldan dolayı oyuncularına kızgın olan başarılı teknik adamın, "İkinci yarı ne savumada ne de hücumda varlık gösteremedik. Rakibin oynamasına izin verdik. Çok pozisyon buldular. Son dönemde Evimizde oynadığımız en kötü 2. yarı oyunuydu. Rakibi küçümsediğinizde, maç bitmeden kazandığınızı zannederek rehavete kapıldığınızda neler olacağını gördük. Bu size ders olsun. Bu maçı asla unutmayın" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Deneyimli teknik adamın, "Evimizde sürpriz bir puan kaybı yaşadık ancak bu maça takılı kalmanızı da istemiyorum. Rigas maçına odaklanın. Bu maçta sizden iyi bir oyun ve galibeyet bekliyorum" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

RIGAS STARTI VERİLDİ
Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde perşembe günü Rigas ile oynayacağı maçın hazırlıklarına dün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla ara vermeden başladı. Dinamik ısınmayla başlayan idman, 8'e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Okan Buruk yönetimindeki antrenman, topa sahip olma çalışmasının ardından çift kale maçla sona erdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN