ABD Başkanı Joe Biden bu kez olmayan sandalyeye oturmaya çalıştı

Yaptığı garip hareketler ve gaflarıyla birlikte bunadığı konuşulan 81 yaşındaki ABD Başkanı Joe Biden yine garip bir harekete imza attı. Normandiya Çıkarması'nın 80'inci yıl dönümü dolayısıyla Fransa'da bulunan Jode Biden olmayan bir sandalyeye oturmaya çalıştı.

Giriş Tarihi :06 Haziran 2024 , 16:50 Güncelleme Tarihi :07 Haziran 2024 , 09:10
ABD Başkanı Joe Biden bu kez olmayan sandalyeye oturmaya çalıştı

İÇİNDEKİLER

81 yaşındaki ABD Başkanı Joe Biden yine garip bir hareketle gündeme geldi.

Daha önce birçok gafa imza atan, kürsüde defalarca söyleyeceklerini unutan, kameralar karşısında Beyaz Saray'ın yerini karıştıran ve bunadığı konuşulan Joe Biden, bu kez olmayan bir sandalyeye oturmaya çalıştı.

ABD Başkanı Joe Biden ve eşi Jill BidenABD Başkanı Joe Biden ve eşi Jill Biden

FRANSA'DA MACRON'LA BERABER TÖRENDE
Normandiya Çıkarması'nın 80'inci yıl dönümü dolayısıyla Fransa'da bulunan Joe Biden, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile birlikte bir törene katıldı.

OLMAYAN SANDALYEYE OTURMAYA ÇALIŞTI
Törende Macron ile el şıkışan Macron daha sonra arkası boş olmasına rağmen sandalyeye oturur gibi yaptı.

Biden aynı anlamsız hareketi defalarca tekrarladı.

AKIL SAĞLIĞI TARTIŞILIYOR
ABD medyası Biden'ın akıl sağlığını tartışıyor. Amerikan Wall Street Journal gazetesi 81 yaşındaki ABD Başkanı ve Demokratların başkan adayı Biden'ın akıl sağlığında ciddi gerileme olduğunu öne sürdü.

WSJ'nin görüştüğü Biden'a yakın yetkililer toplantılarda Biden'ın konuştuklarını anlamakta zorlandıklarını, hal ve tavırlarının her geçen gün değiştiğini, konuşurken çok uzun duraksadığını ve uyuduğu düşünülecek kadar uzun bir şekilde gözlerini kapattığını aktardı.