GECELİĞİ BİN 300 DOLAR
Otelin aşçı yöneticisi William Soull'un, otele organik ürün yerine dondurulmuş kalitesiz et ve balık ürünleri aldığı ortaya çıktı. Bu nedenle geceliği ortalama bin 300 dolar olan otelde kalan müşterilere kalitesiz gıdalar servis edildi. Dünyaca ünlü birçok otelde aşçılık yapan William Soull'un 4 yıldır bu yöntemle Burj el Arab otelini dolandırdığı ve 5 milyon euro (11 milyon TL) haksız kazanç elde ettiği belirtildi.
EGOLARI YÜKSEK
Bu arada aralarında çok sayıda ünlü ismin de bulunduğu bazı müşterilerin, "Kötü gıda" nedeniyle Burj el Arab yönetimine dava açmaya başladığı kaydedildi. Uzmanlar, skandal nedeniyle de Burj el Arab'ın marka değerinin yüzlerce milyon dolar düştüğüne dikkat çekti.

