Direnişciler, 35 yaşındaki Ayşe Kaddafi'nin evini alt üst etti. Muhaliflerin ilk hedefi ise Ayşe'nin denizkızı şeklindeki som altından yapılan lüks koltuğu oldu. Bir zamanlar Ayşe Kaddafi'nin misafirlerini ağırladığı koltukta bu kez isyancılar oturuyordu.
ŞAMPİYONLUK KUPASINI ALDILAR
Muhaliflerin ikinci adresi ise El Saadi'nin villası oldu. İsyancılar Çöl Tilkisi'nin futbol ve gösteriş düşkünü olan oğlu El Saadi'nin Trablus'taki lüks evine girdi. Direnişçiler ilk olarak El Saadi'nin Lamborghini, BMW, Audi ve Toyota otomobillerini yağmaladı. Değerli eşya ve belgeleri boşaltan isyancılar, 38 yaşındaki El Saadi'nin evinde gay porno CD'si bulduklarını iddia etti. Bununla kalmayan muhalifler, 2002 yılında Juventus futbol kulübünün sahibi olan El Saadi'nin şampiyonluk kupasını da yanlarında götürdü.
Oğlu oyaladı Kaddafi kaçtı
Çöl Tilkisi, oğlu Seyfülislam'ı canlı kalkan olarak kullanıp kaçtı! Kaçış ise Seyfülislam'ın 22 Ağustos tarihinde sabaha karşı aniden ortaya çıktığı sırada gerçekleşti. Seyfülislam gazetecilerle birlikte tüm dikkatleri üzerine çekti. Bu sırada Kaddafi de karargahının altındaki tünellerden kaçtı.
SAS'lar sıkıştırdı
ÖZEL eğitimli, İngiliz SAS komandoları Kaddafi'nin peşine düştü. Sivil kıyafetli olarak hareket eden komandolar, dün Kaddafi'yi başkent Trablus'ta sıkıştırdı. Bu arada komandoların isyancılara da silah ve taktik desteği verdiği
YAŞAM TÜNELLERİ
İSYANCILAR Çöl Tilkisi'nin Trablus'taki karargahında bulunan tünellere girdi. Labirent şeklindeki tünellerin havalandırma sistemleriyle donatıldığı görüldü. Ayrıca tünellerde gaz maskeleri, sayısız cep telefonu, yataklar ve yiyecek stoklandığı ortaya çıktı.
25 TON ALTINLA KAÇTI
İKTİDARINI kaybeden Muammer Kaddafi, ganimetini ise yanına aldı! Sırra kadem basan Çöl Tilkisi, 25 tonluk altını satmak için gizli görüşmeler yapmaya başladı.