Hamaney'den İsrail mesajı! Kürsüye silahla çıktı 'Gerekirse yeniden vururuz' dedi

İran dini lideri Ayetullah Ali Hamaney, Hizbullah lideri için düzenlenen anma töreninde konuştu. Hamaney "Düşman başarılı olursa başka ülkelere de saldıracak dedi. İran'ın İsrail'e düzenlediği füzeli saldırı hakkında konuşan Hamaney, yeni saldırılara yönelik "Bu görevi yerine getirmek için ne tereddüt edeceğiz ne de acele edeceğiz" dedi. Öte yandan Hamaney'in kürsüye silahla çıkması dikkat çekti.

Giriş Tarihi :04 Ekim 2024 , 11:30 Güncelleme Tarihi :04 Ekim 2024 , 12:15
Hamaney’den İsrail mesajı! Kürsüye silahla çıktı ’Gerekirse yeniden vururuz’ dedi

İÇİNDEKİLER

İran dini lideri Ayetullah Ali Hamaney, Hizbullah lideri için düzenlenen anma töreninde konuştu. Hamaney "Düşman başarılı olursa başka ülkelere de saldıracak dedi. İran'ın İsrail'e düzenlediği füzeli saldırı hakkında konuşan Hamaney, yeni saldırılara yönelik "Bu görevi yerine getirmek için ne tereddüt edeceğiz ne de acele edeceğiz" dedi.

KÜRSÜYE SİLAHLA ÇIKTI

Hamaney'in cuma hutbesi için çıktığı kürsüde elinde silah bulunması dikkat çekti.

"EN HAFİF YANITI VERDİK"

Hamaney, İran'ın geçtiğimiz günlerde İsrail'e düzenlediği yaklaşık 500 füzeli saldırı hakkında konuştu ve "En hafif yanıtı verdik" dedi.

TasnimTasnim

"GEREKİRSE YENİDEN SALDIRACAĞIZ"

"Düşman başarılı olursa başka ülkelere de saldıracak dedi. İran'ın İsrail'e düzenlediği füzeli saldırı hakkında konuşan Hamaney, yeni saldırılara yönelik "Bu görevi yerine getirmek için ne tereddüt edeceğiz ne de acele edeceğiz" dedi.

TasnimTasnim

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN