Şeytan Paris'te! Fransa sapkın LGBT terörü, pedofili ve satanizm üzerinden aileye ve dinlere savaş açtı | Skandal savunma: "Hedefimize ulaştık"

Fransa'nın ev sahipliği yaptığı Olimpiyat Oyunlarının açılış töreninde yaşanan sapkın LGBT terörü, Hz.İsa'ya yapılan saygısızlık ve pedofili skandalına dünyadan tepkiler çığ gibi büyüyor. Son olarak ABD merkezli teknoloji şirketi C Spire, reklamlarını çekme kararı aldığını bildirdi. Ramallah Rum Katolik Kilisesi Başrahibi (Archimandrite) Abdullah Yulio, yapılanların din kavramını çarpıtmaya ve dinlere karşı savaşmaya yönelik kasıtlı bir süreç olduğunu ifade etti. 2024 Paris Olimpiyat Oyunları İletişim Direktörü Anne Descamps, akılalmaz bir savunmaya imza attı. Dünyadan gelen tepkilere rağmen Descamps, yaşananların "toplumda hoşgörünün kutlanması" hedefine ulaşıldığının göstergesi olduğunu savundu.

Giriş Tarihi 28 Temmuz 2024, 16:07 Güncelleme Tarihi 29 Temmuz 2024, 13:06
Şeytan Paris’te! Fransa sapkın LGBT terörü, pedofili ve satanizm üzerinden aileye ve dinlere savaş açtı | Skandal savunma: Hedefimize ulaştık

İÇİNDEKİLER

Küresel sapkınlık çetesi LGBT kendini bu kez dünyanın büyük bir merakla beklediği Olimpiyat Oyunları'nda gösterdi.

FRANSA LGBT, PEDOFİLİ VE SATANİZM ÜZERİNDEN DİNLERE SAVAŞ AÇTI
Fransa, Olimpiyat Açılış Töreni'nde din, dil, renk ve ırk gözetmeksizin insanlığın ortak değerlerine sapkın LGBT terörü, pedofili ve satanizm öğeleri üzerinden savaş açtı.

Sosyal medyada ise Paris'teki skandala karşı yapılan paylaşımlarda eski Olimpiyat açılışlarına yer verilerek bunun kasıtlı yapıldığı ifade edildi.

DİĞER OLİMPİYAT OYUNLARI AÇILIŞLARINDA BÖYLE BİR ŞEY YOKTU
2004 Atina Olimpiyatları Açılış Töreni'ni paylaşan bir kullanıcı, "Antik Yunan tarihine ve kültürüne saygı duruşu niteliğindeydi. Drag queen yok. Hristiyanlıkla alay etmek yok, satanizm yok." ifadelerini kullandı.

PEDOFİLİ SKANDALI
Açılışta sapkınlığın bir başka örneği olan pedofiliye de destek verildiği dikkatlerden kaçmadı. Hz. İsa'yı konu alan "Son Akşam Yemeği" tablosunun eşcinsel figürlerce tasvir edildiği anlarda arka planda yer alan sapkın bireylerin çocuklarla dans ettiği görüldü.

TEPKİ YAĞDI
Bu durum dünyanın tepkisi çekti.

Meseleyi köşesine taşıyan Sabah Yazarı Haşmet Babaoğlu, "Olimpiyat mı yoksa mahşerin kapısı mı açıldı?" başlığını atarak yaşananların perde arkasına ışık tuttu.

Babaoğlu şu ifadeleri kullandı:

"Olanları ve olacakları yıllardır yazıp duruyorduk...
"Komplo teorileri" deyip dudak büktünüz...
Sadece yeni bir dünya düzenine değil, yeni bir sosyal/cinsel kültüre de hazırlanıldığını anlatmak için çırpındık, havalara baktınız...
Şeytani planları olduğunu anlattık...
Yeni bir dini vaz etmeyi hedeflediklerini; bunun için insanlığın temel inançlarını ters yüz etmeye başlayacaklarını söyledik...
Gülüp geçtiniz...
Ve gördünüz...
Olimpiyat açılışını bahane edip yüz milyonlara gösteri yaptılar...

***

Ne yapacaksınız şimdi?
Yenik bir psikoloji ve uyduruk okumuşlara özgü "çok bilmişlik"le hangi deliğe sığınacaksınız?
Gündelik hayatın meşguliyetleri hala sizi kandırabiliyor mu?
Çocuklarınızı teslim aldıklarında içiniz cızz etmeyecek mi?
Bilin ki...
Eğer olup bitene hala kör kalır ve direnmezseniz...,
Küreselci oligarşi üzerinizden silindir gibi geçecek.
Hazlarınız, hevesleriniz, "belki krizden fırsat çıkartırız" hesaplarınız tutmayacak...

***

Rotschild bankeri çıktı "Bu Fransa'dır" dedi...
"Hayır, Fransa bu değildir; hani Yves Montand nerede, Gilbert Becaud nerede?" diye soranların anlamadıkları şey şu...
O günler geçeli çok oldu...
Paraşütle Cumhurbaşkanı yapılan ve bütün badirelere rağmen orada tutulan bir banker ne kadar Fransız ise ortaya çıkan manzara da o kadar Fransa'dır...

***

Mesaj bütün dünyaya verildi.
Hiç utanmadan, çekinmeden...
İnsanlara inancından vazgeç denildi...
Ülkenden, geleneklerinden, milliyetinden vazgeç denildi.
Cinsiyetinden vazgeç denildi...
İdeallerinden vazgeç, "sen de büyük orjiye katılıp keyfine bak" denildi...
Eveleyip gevelemek gereksiz...
Uluslararası Olimpiyat Komitesi Başkanı Thomas Bach söyledi zaten: "Şu an yeni Dünya Düzeninin doğuşuna tanık olmaktayız."

Işıkların söndürülüp koyu karanlık içinde metal gövdeli ve solgun bir atın koşturmaya başladığı anı izlediniz mi?
Hristiyan ilahiyatında önemli yer tutan "Mahşerin 4 Atlısı"ndan dördüncüsü müydü o at?
Hani binicisinin ölüm olduğu, kendisinin de kıtlık ve salgın taşıdığı at...
Düşünün bakalım şimdi..."

DÜNYA TEPKİ GÖSTERDİ!
Fransa'da imza atılan skandal sonrası sosyal medya yıkılırken ülkeler de tepkisiz kalmadı.

PEDOFİLİYİ MİLLETİN GÖZÜNE SOKUYORLAR
Bir sosyal medya kullanıcısı, "Bazılarının medeniyet ölçüsü diye iç geçirdiği Paris Olimpiyat açılışı. Pedofiliyi milletin gözüne sokuyorlar." diyerek rezalete tepki gösterdi.

FRANSIZ AİLE ŞOK GEÇİRDİ
Bir Fransız aile ise gördükleri karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

OLİMPİYAT'IN İLETİŞİM DİREKTÖRÜ'NDEN 'ÜZGÜNÜZ' AÇIKLAMASI
2024 Paris Olimpiyat Oyunları İletişim Direktörü Anne Descamps, Hz. İsa'yı konu alan "Son Akşam Yemeği" tablosunun tasvir edilmesinin Fransa Katolik Kilisesi gibi kurumlar tarafından tepki çekmesi nedeniyle "alınanlar olduysa çok üzgün olduklarını" söyledi.

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nı düzenlemekten sorumlu organizasyon olan Uluslararası Olimpiyat Komitesinin (IOC) günlük basın toplantısında yetkililer, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Paris Olimpiyat Oyunları İletişim Direktörü Descamps, 2024 Paris Olimpiyatları açılış töreninde "drag queen" (kadın kıyafeti giyip makyaj yapan erkek) performansıyla Hz. İsa'yı konu alan "Son Akşam Yemeği" tablosunun tasvir edilmesinin Fransa Katolik Kilisesi gibi kurumların tepkilerinin hedefi olmasına ilişkin soruyu cevapladı.

DESCAMPS'TAN AKILALMAZ SAVUNMA
Descamps, "herhangi bir dini gruba saygısızlık etme niyetlerinin olmadığını" belirterek açılış törenine ilişkin oylamaların sonuçlarının, "toplumda hoşgörünün kutlanması" hedefine ulaşıldığının göstergesi olduğunu savundu. İletişim Direktörü Descamps, "Eğer alınanlar olduysa tabii ki çok üzgünüz." dedi.

Olimpiyat Yayın Hizmetleri Üst Yöneticisi (CEO) Yiannis Exarchos, açılış töreninde tartışmalara neden olan "drag queen" performansın videosunun kaldırılması iddiasına ilişkin soruya kesin yanıt vermekten kaçındı.

DÜNYADAN TEPKİLER YÜKSELMEYE DEVAM EDİYOR
Fransa'nın ev sahipliği yaptığı Olimpiyat Oyunlarının açılış töreninde "drag queen" (kadın kıyafeti giyip makyaj yapan erkek) performansıyla Leonardo da Vinci'nin Hz. İsa'yı konu alan "Son Akşam Yemeği" tablosunun eşcinsel figürlerce tasvir edildi. Yaşanan skandala dünyadan tepkiler yükselmeye devam ediyor.

ÖZÜR DİLE FRANSA
Orta Doğu Kiliseler Konseyi (MECC), 2024 Paris Olimpiyatları açılış töreninde yaşananların, özgürlük ve insan onuru kavramlarıyla alakalı mutlak cehaleti ortaya koyduğunu belirtti.

MECC'den yapılan açıklamada, açılışta, dünya çapında milyarlarca insan için kutsal olan Hıristiyanlıktaki gizemlerin alay konusu edilmesinin şaşkınlık ve hoşnutsuzluk içinde takip edildiği ifade edildi.

Özgürlük, çeşitlilik ve yaratıcılığın başkalarının inançlarıyla alay edilmesiyle bağdaşmadığı vurgulanan açıklamada, Hıristiyanlığın, özgürlükleri, çeşitliliği, insan onurunu ve haklarını koruma konusunda öncü olduğu ve bu nedenle de Hıristiyanlığın bazı grupların hakaretine uğramasının kabul edilmeyeceği kaydedildi.

"Olimpiyat Oyunları kültüründe saygı ve dostluk temel değerler ise Olimpiyat Komitesi kendi değerlerinin ihlal edilmesini nasıl kabul edebilir?" ifadesine yer verilen açıklamada, "Yaşananlar, özgürlük ve insan onuru kavramlarıyla alakalı mutlak cehaleti gösteriyor ve bu, insanlığın geleceği açısından son derece endişe verici bir durum. Uluslararası bir platformun bu şekilde istismar edilmesi, küresel insan-medeniyet yakınlaşmasının en düşük seviyeye gerilemesi anlamına geliyor." değerlendirmesinde bulunuldu.

Açıklamada, başkalarının özgürlüklerine saygı duyma, insan onurunu koruma ve insanlar arasında sağlıklı ilişkiler kurmanın, hatadan geri dönmeyi ve dünya çapında duyguları incinen ve kutsallarıyla alay edilen herkesten açık ve samimi bir özür dilemeyi gerektirdiği aktarıldı.

Leonardo da Vinci'nin Hz. İsa'nın havarileri ile yediği yemeği konu alan ʺSon Akşam YemeğiʺLeonardo da Vinci'nin Hz. İsa'nın havarileri ile yediği yemeği konu alan ʺSon Akşam Yemeğiʺ

AMERİKAN ŞİRKETİ REKLAMLARINI ÇEKTİ
ABD merkezli teknoloji şirketi C Spire, Olimpiyat Oyunlarının açılışındaki bir performansta "Son Akşam Yemeği" tablosunun tasvir edilmesinin ardından, dini inanca saygısızlık yapıldığı gerekçesiyle reklamlarını çekme kararı aldığını bildirdi. Amerikan teknoloji firması C Spire'ın X hesabından yapılan açıklamada, "Paris Olimpiyatlarının açılış töreninde Son Akşam Yemeği ile dalga geçilmesi karşısında şoke olduk." ifadesi kullanıldı.

FİLİSTİNLİ KATOLİK BAŞRAHİP YULİO'DAN TEPKİ: DİNE SAVAŞ AÇTILAR
Ramallah Rum Katolik Kilisesi Başrahibi (Archimandrite) Abdullah Yulio, Fransa'nın 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nın açılış kutlamalarında, Hazreti İsa'yı konu alan "Son Akşam Yemeği" tablosunun canlandırılmasında LGBT temalarının kullanılmasını kınadı.

Ramallah Rum Katolik Kilisesi Başrahibi (Archimandrite) Abdullah YulioRamallah Rum Katolik Kilisesi Başrahibi (Archimandrite) Abdullah Yulio

İşgal altındaki Batı Şeria'nın Ramallah kentinde bulunan Rum Katolik Kilisesi Başrahibi Yulio, Fransa'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nın açılış kutlamalarında Hazreti İsa konulu sahneye ilişkin AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Başrahip Yulio, "İsa Mesih'in kutsiyetinin ihlal edildiği bu canlandırma caiz değildir. Bana göre her türlü istismar ve aşağılama, sadece Hıristiyan dinine değil, din kavramını çarpıtmaya ve dinlere karşı savaşmaya yönelik kasıtlı bir süreçtir." dedi.

Eşcinsellerin sahneyi canlandırmada kullanılmasını çok tehlikeli olarak değerlendiren Yulio, şöyle devam etti:

Etrafı sapkın LGBT'lilerle çevrili şirin gibi giyinmiş bir adam ve dev bir tacı olan büyük beden bir kadın.Etrafı sapkın LGBT'lilerle çevrili şirin gibi giyinmiş bir adam ve dev bir tacı olan büyük beden bir kadın.

"Durum çok ama çok tehlikeli. Dünyada sınırları aşan ve dini ortadan kaldırmayı amaçlayan gizli güçler tarafından eşcinsellerin ve eşcinsel olmayanların kullanılması, kasıtlı ve sistematik bir süreç içerisinde dinin içeriğini boşaltmaya yönelik tehlikeli bir süreçtir."

Yulio, söz konusu güçlerin dinin dış görünümünü koruduğunu ancak gerçek muhtevasından kopardığına dikkati çekerek, Fransa'da ortaya konan sahneye tepki göstererek, kınadı.

Sıradan insanların dinin hedef alındığını fark edemediğine işaret eden Yulio, "Sıradan insan dikkat etmiyor ve olup bitenin farkına varamıyor. Oysa dinde, siyasette ve her alanda bu olay oluyor. Bu yöntemle değerler ortadan kaldırılıyor ve böylece toplum değersiz, sembolsüz bir topluma dönüşüyor. Halbuki, tüm toplumlar, değerlere ve sembollere ihtiyaç duyar." şeklinde konuştu.

Fransız aşırı sol parti Boyun Eğmeyen Fransa'nın (LFI) kurucu lideri Jean-Luc MelenchonFransız aşırı sol parti Boyun Eğmeyen Fransa'nın (LFI) kurucu lideri Jean-Luc Melenchon

ALAY EDİLMESİNDEN HOŞLANMADIM
Fransız aşırı sol parti Boyun Eğmeyen Fransa'nın (LFI) kurucu lideri Jean-Luc Melenchon, rezaleti "İsa ve havarilerinin son yemeği ve pazar ibadetinin temeli olan, Hristiyanların 'Son Akşam Yemeği' ile alay edilmesinden hoşlanmadım." sözleriyle eleştirdi. Melenchon, "inananları gücendirme riskini almaya" gerek olmadığını vurguladı.

 Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Dmitriy Medvedev Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Dmitriy Medvedev

BU UTANÇ VERİCİ UCUBE GÖSTERİYİ İNTERNETTEN TAKİP ETMEYİN
Paris'teki performansla ilgili değerlendirmesine, "Ülkemizde mükemmel bir şekilde düzenlenen Soçi Olimpiyatlarını ya da Dünya Kupası'nı hatırlayın" diye başlayan Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Dmitriy Medvedev, (Cumhurbaşkanı Emmanuel) Macron'un liderliğindeki Fransa'nın, çılgın, dinsiz bir kalabalığın yuhalamaları eşliğinde şarkı söyleyen yozlaşmış bir bakire seviyesine indiğini vurguladı.

Medvedev, yorumunda "Ne büyük bir rezalet! Televizyonlarınızı kapatın ve bu utanç verici ucube gösteriyi internetten takip etmeyin!" çağrısında bulundu.

ORBAN'DAN OLİMPİYAT AÇILIŞINA TEPKİ
Macaristan Başbakanı Viktor Orban, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları açılışındaki gösterileri eleştirerek, "Batılılar ulus devletin artık var olmadığına inanıyor. Buna dayalı bir ortak kültür ve toplumsal ahlakın varlığını reddediyor. Olimpiyat açılışını izlediyseniz ahlakın olmadığını görürdünüz." ifadelerini kullandı.

Orban, Romanya'da yoğun olarak Macarların yaşadığı Baile Tusnad kentinde düzenlenen etkinlikte, Olimpiyatlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Ulus devletlerin İncil'e dayalı bir temelinin bulunduğunu söyleyen Orban, "Ulus devletler yaradılış düzeninin bir paçasıdır. Çünkü kutsal kitapta, kıyamet geldiğinde sadece bireylerin değil ulusların da yargılanacağını okuyoruz." diye konuştu.

Orban, Batı dünyasının ise artık ulus devlete inanmadığını belirterek, "Batılılar ulus devletin artık var olmadığına inanıyor. Buna dayalı bir ortak kültür ve toplumsal ahlakın varlığını reddediyor. Olimpiyat açılışını izlediyseniz ahlakın olmadığını görürdünüz." dedi.

Batı'nın göç konusunda da kendisinden farklı düşündüğünü belirten Orban, dünyanın değiştiğini ifade ederek, "Eski günlerde her şey Batı tarzında değişirdi ancak şu an durum böyle değil ve bununla yüzleşmemiz lazım." ifadelerini kullandı.

500 YILDIR SÜREN BATI MERKEZLİ DÜNYA SİSTEMİ ETKİSİNİ YİTİRİYOR
Orban, yaklaşık 500 yıldır süren Batı merkezli dünya sisteminin etkisini yitirdiğini ve yerini Asya merkezli bir dünyaya bırakacağını öne sürdü.

FRANSA KATOLİK KİLİSESİNDEN TEPKİ: DERİN BİR ÜZÜNTÜYLE KARŞILIYORUZ
Fransa Katolik Kilisesine ait X hesabından, Olimpiyat Oyunları açılış törenine ilişkin Fransız piskoposların görüşü yayımlandı.

Törende Hristiyanlıkla alay eden sahnelerin yer aldığı belirtilen açıklamada, "Bu tören maalesef Hristiyanlıkla alay eden sahneleri içeriyordu, bu durumu derin bir üzüntüyle karşılıyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, bu durum karşısında Hristiyanlarla dayanışma ifade eden diğer dinlerin mensuplarına teşekkür edildi.

"Bu sabah düşüncelerimiz, bazı sahnelerin aşırılığı ve provokasyonu nedeniyle incinen tüm kıtalardaki Hristiyanlarla beraber." ifadelerine yer verilen açıklamada, Olimpiyat Oyunları'nın bazı sanatçıların ideolojik önyargılarının ötesinde bir durum olduğunun farkına varılması istendi.

Açıklamada, sporun, sporcuların ve izleyicilerin kalbine derinden işleyen bir faaliyet olduğu vurgulanırken, dini inançlara saygı çerçevesinde, sporda ve Olimpiyat Oyunları sırasında paylaşılan tüm değerlere herkesin ihtiyacı olduğu kaydedildi.

"BU GERÇEKTEN GEREKLİ MİYDİ?"
Avrupa Parlamentosu'nun (AP) aşırı sağcı Fransız üyesi Marion Marechal, X hesabından, "Paris 2024 açılış törenini izleyen ve Son Akşam Yemeği'nin bu 'drag queen' parodisi karşısında hakarete uğradığını hisseden dünyadaki tüm Hristiyanlar, şunu bilin ki konuşan Fransa değil, her türlü provokasyona hazır solcu bir azınlık." açıklamasını yaptı.

Marion Marechal'in paylaşımıMarion Marechal'in paylaşımı

LE PEN'İN YEĞENİNDEN TEPKİ
Aşırı sağcı lider Marine Le Pen'in yeğeni olan Marechal, bu olayın kendisini temsil etmediğini "Benim adıma değil" etiketini paylaşarak gösterdi.

Aşırı sağcı Ulusal Birlik (RN) partili milletvekili Laure Lavalette ise X hesabından, Son Akşam Yemeği tablosu ve törendeki performansının yer aldığı bir resmi paylaşarak tepkisini ortaya koydu.

Fransa Cumhurbaşkanı MacronFransa Cumhurbaşkanı Macron

Lavalette, Macron'a hitap ederek, "Sayın Cumhurbaşkanı, hepimiz Paris 2024 Olimpiyat Oyunları nedeniyle çok mutluyuz ve bu akşam siyaset konuşmak istemiyorum. Ancak bu gerçekten gerekli miydi?" ifadelerini kullandı.

"SON AKŞAM YEMEĞİ" CANLANDIRMASINI MAHKEMEYE TAŞINIYOR
Fransız avukat Fabrice di Vizio, X hesabından yaptığı açıklamada, Hz. İsa'nın havarileri ile yediği yemeği konu alan "Son Akşam Yemeği" tablosunun Olimpiyat Oyunları açılışında "drag queen" gösterisiyle canlandırılmasına ilişkin, 29 Temmuz'da suç duyurusunda bulunacağını duyurdu.

Di Vizio, şunları kaydetti:

"Ben bir Katolik olarak Tanrı önünde yemin ederim ki (şikayet) edeceğim. Bunu pazartesiden itibaren yapacağım ve tüm Hristiyanları, uğradığımız manevi zararın giderilmesi için bana eşlik etmeye davet ediyorum. Bana 'dine hakaret hakkından' ve ifade özgürlüğünden bahsetmesinler."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN