Siyahi çocukları evlat edinip köle yaptılar! ABD’de skandal olay: Zorla çalıştırıp ahıra kilitlediler

ABD’de zengin bir çiftin siyahi çocukları evlat edinip köle olarak kullandığı ortaya çıktı. Polis baskınının ardından 63 yaşındaki Donald Ray Lantz ve 62 yaşındaki Jeanne Kay Whitefeather’ın beş siyahi çocuğu köle olarak çalışmaya ve ahırda uyumaya zorladığı öğrenildi. İşte, sapkın ailenin kan donduran zulmü…

Giriş Tarihi :26 Haziran 2024 , 15:14 Güncelleme Tarihi :26 Haziran 2024 , 16:18
Siyahi çocukları evlat edinip köle yaptılar! ABD’de skandal olay: Zorla çalıştırıp ahıra kilitlediler

İÇİNDEKİLER

ABD'de Batı Virginialı zengin ve beyaz bir çiftin evlat edindikleri beş siyahi çocuğu köle yaptığı ortaya çıktı.

Çocukların tutulduğu ahırÇocukların tutulduğu ahır

SİYAHİ ÇOCUKLARI EVLAT EDİNİP KÖLE YAPTILAR

63 yaşındaki Donald Ray Lantz ve 62 yaşındaki Jeanne Kay Whitefeather'in beş çocuğu köle olarak çalışmaya ve ahırda uyumaya zorladığı ortaya çıktı.

 Jeanne Jay Whitefeathe Jeanne Jay Whitefeathe

Lantz ve Whitefeather ilk olarak ekim ayında, çocukların Sissonville'deki mülklerinde içler acısı koşullarda yaşadıklarının ortaya çıkmasının ardından yapılan sağlık kontrolünden sonra tutuklanmıştı.

62 yaşındaki Jeanne Kay Whitefeather ve 63 yaşındaki Donald Ray Lantz62 yaşındaki Jeanne Kay Whitefeather ve 63 yaşındaki Donald Ray Lantz

Kanawha Bölge Yargıcı Maryclaire Akers'in şimdiye kadar gördüğü en kötüsü olduğunu söylediği iddianame, çiftin, evlat edindikleri çocukları ırkları nedeniyle tarım arazilerinde çalışmaya zorladığını iddia ediyor.

Çift, reşit olmayan bir çocuğun insan kaçakçılığı, reşit olmayan bir çocuğun zorla çalıştırılması ve ciddi bedensel yaralanma veya ölüm riski yaratan çocuk ihmali de dahil olmak üzere çok sayıda suçlamayla karşı karşıya bulunuyor.

ÇOCUKLARI AHIRA KİTLEDİLER

Polis kulübede kilitli 14 yaşında bir erkek çocuk ve 16 yaşında bir kız çocuğu buldu. İçeride sadece küçük bir karavan portatif lazımlık bulunduğu fakat ne ışık ne de su olduğu belirtildi. Çocuklardan biri polise, en son beslendiklerinde 12 saat boyunca ahırda kilitli kaldıklarını söyledi.

Çiftin çocukları şilte olmadan beton zeminde uyumaya zorladığı belirtildi. Dosyaya göre polis, her ikisinin de kirli kıyafetler giydiğini ve vücut kokusu gibi koktuğunu kaydetti. Mahkeme belgelerinde, kızın ayakkabı giydiği, 14 yaşındaki çocuğun ise "çıplak ayaklarında açık yaralar" olduğu belirtildi.

Lantz ve Whitefeather, 500.000'er dolarlık kefalet kararının ardından tekrar gözaltına alındı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN